Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po tisící a prvé

Od: jezevec* odpovědí: 6 změna:

Hezké Vánoce rozhodně nepřeju komoušům a jejich voličům, ale vám všem ostatním posílám písničku, kterou jsem jednou slyšel a od tý doby nemůžu refrén dostat z hlavy. Zkuste to a "dary na hromady" si budete zpívat ještě na tři krále... :)

Ale jinak je to fajn!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Cpát do přání k Vánocům politiku, to už je těžká diagnóza! *smich*

Díky za přání, komunista nejsem, přeji i vám krásné Vánoce a je mi jedno, kterou koblihu jste kde od koho dostal.*smich*

kimbert*
hodnocení

0x

Danys *palec*vystihl jsi to přesně,tahat politiku na vánoční svátky tak to musíš být na tom hodně špatně,upřímnou soustrast*zed* a všem ostatním veselé prožití vánočních svátků *ua*

hodnocení

0x

Teda komunisty rád nemám, ale Vás je mi upřímě líto *plac*. Zřejmě musíte strašně trpět.

doplněno 24.12.16 22:08:

jezevec - no vzhledem k mému věku jsem je docela zažil na vlastní kůži, o mých rodičích ani nemluvě. Takže věřte, že o tom vím dost. Ale od té doby uteklo už hodně vody a užírat se do nekonečna nemá smysl.

jezevec*
hodnocení

Netřeba mě litovat. Kdybyste od těch ku*** vytrpěl jen zlomeček toho, co mí předci a příbuzní, pochopil byste...

mp*

Je fakt, že osobně bych toto přání, nepřání taky tak neformuloval. Teď zrovna bojuju s odpověďmi na přející SMS. Ty hromadné eliminuju, odpovídám jen na ty osobní (jenže někdy to není jednoduche rozeznat a psaní SMS ještě nesnáším). Rozhodně ale ve svém seznamu nevyhledávám dneska někoho, komu bych zrovna napsal: Tak tobě teda dneska ne, na Štědrý Den nepřeju nic. To mě připadá taky trochu divné. Ale je to každého přesvědčení, a je milé, že to může veřejně, bez postihu napsat, to taky není v každé době a v každém režimu tak samozřejmé.

a P.S. Taky přeju všem tady vše dobré.

culdabulda1*

jezevec

- nesmíte myslet jenom na sebe - mým předkům nic neudělali - ani kouření jim nezakázali !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]