Nejste přihlášen/a.
Hezké Vánoce rozhodně nepřeju komoušům a jejich voličům, ale vám všem ostatním posílám písničku, kterou jsem jednou slyšel a od tý doby nemůžu refrén dostat z hlavy. Zkuste to a "dary na hromady" si budete zpívat ještě na tři krále...
Ale jinak je to fajn!
Teda komunisty rád nemám, ale Vás je mi upřímě líto . Zřejmě musíte strašně trpět.
jezevec - no vzhledem k mému věku jsem je docela zažil na vlastní kůži, o mých rodičích ani nemluvě. Takže věřte, že o tom vím dost. Ale od té doby uteklo už hodně vody a užírat se do nekonečna nemá smysl.
Netřeba mě litovat. Kdybyste od těch ku*** vytrpěl jen zlomeček toho, co mí předci a příbuzní, pochopil byste...
Je fakt, že osobně bych toto přání, nepřání taky tak neformuloval. Teď zrovna bojuju s odpověďmi na přející SMS. Ty hromadné eliminuju, odpovídám jen na ty osobní (jenže někdy to není jednoduche rozeznat a psaní SMS ještě nesnáším). Rozhodně ale ve svém seznamu nevyhledávám dneska někoho, komu bych zrovna napsal: Tak tobě teda dneska ne, na Štědrý Den nepřeju nic. To mě připadá taky trochu divné. Ale je to každého přesvědčení, a je milé, že to může veřejně, bez postihu napsat, to taky není v každé době a v každém režimu tak samozřejmé.
a P.S. Taky přeju všem tady vše dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.