Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to sakra je :-D

Od: kalik odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, dnes jsme při vyklízení garáže narazili na toto cosi :-D Doufám, že podle fotek někdo pozná, o co se jedná. Děkuji za objasnění předem. Zdraví Vašek

Co to sakra je :-D
Co to sakra je :-D #2
Co to sakra je :-D #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řekl bych, že to je teploměr s časovým záznamem na papír.

Pod síťkou je teplocitlivý prvek, který pohybuje ramínkem s perem. Pero kreslí křivku na pás papíru, otáčený hodinovým strojkem...

venkov4ever*

Abych to upřesnil - jde o termograf z Metry Blansko. *slunce*

doplněno 23.12.16 21:51:

...možná je nakonec vyroben ve stolici...ale termograf to je. *slunce*

kalik
hodnocení

Díky Vám oběma, pánové *palec*

vernon
hodnocení

0x
Tys nechodil do školy? Nepoznáš termograf? Maximálně si ho člověk může splést s baragrafem, ale vždy je podle vnitřku jasné, že to zapisuje nějakou hodnotu do grafu na tom válci.
kalik
hodnocení

I Vám přeji krásné svátky :-D Víte je zajímavé, že existují lidé, kteří poradí bez problémů (ostatně nikdo není vševědoucí, možná krom Vás) - to bych považoval za jednu z velkých předností intennetu, více hlav více ví. Pak se najdou ale i tací, kteří začnou ostatní v zásadě urážet (neznám Vás, tak nemůžu soudit, ale z textu to tak na mě působí). Ano, tento, dnes už pro mě nezáhadný, přístroj nepochybně zapisuje nějakou hodnotu. Ovšem skrýváli se pod deklem (s nadsázkou) Geigerův počítač, barometr, teploměr, nebo zařízení na měření seismicity ví jen člověk, který přístroj už v minulosti viděl, případně s tím pracoval. Kdo ví, třeba dokážu příště poradit já Vám. Zdraví Vás Vašek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]