Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem v Tes/..., protože hezky vypadaly a lákaly k jídlu. Doma jsem je hodil do mražáku a teď si na ně vzpoměl. Jenomže vlastně vůbec nevím, jak je připravit. Má někdo názor?
Tyhle rybky jsou moc dobré. Ale já je znám jenom čerstvé. Dělají se tak, že se lehce obalí v osolené a opepřené mouce, tak jakoby se v té mouce protřesou a smaží se ve friťáku jako hranolky. Jsou výborné. S mraženými nemám zkušenosti. Ale asi bych zkusila část nechat rozmrazit, osušila bych je a postupovala stejně a část zkusila fritovat mražené a viděla bych co je lepší. Já je měla ráda spolu s "majonézovojogurtovým" dipem. prostě jako hranolky lehce namočila do dipu a chroustala.
Já bych je nerozmražovala, jen jak povolí, je od sebe oddělila. Nejen pro zachování nutriční hodnoty, ale i tvaru. Osolila bych je a "vymáchala" v mouce s paprikou nebo pepřem a na rozpálený /hlubší/ olej.
Napište, jak to dopadlo. Sbíhají se mi sliny, protože jsem vydra. A na kapříka, na toho se těším moc.
Rybky mohly být staré. Břišní obsah i přes zmražení znehodnotil maso.
Grundle opravdu pouze čerstvé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.