Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat na Váš názor na přípravek Neocapil: eulekarna.cz/...
mám prořídlé vlasy, tak zkouším různé přípravky. Doteď jsem to holil úplně do hola, ale je tu zima, tak proč nezkusit přes zimu vlasy zahustit No, zkoušel jsem prvně Alpecin, ale tam jsem změny nezpozoroval, jelikož mi vlasy nikdy nepadaly, takže na mě neměl asi účinek, jelikož je prý jenom proti vypadávání vlasů. Vlasů jsem měl plnou hlavu, než jsem to začal stříhat do hola, poté jsem jednoho dne (tak po 3 letech) chtěl nechat vlasy narůst a ejhle, narostly prořídlé
Dědičné to nemám, jelikož všichni z rodiny, dědové, pradědové, otec, matka, babičky apodobně vlasy mají, nikdo z nich plešatostí ani prořídlými vlasy nikdy netrpěl, takže nevím, co se stalo. No, teď k věci. Jaký je Váš názor na ten přípravek? Myslíte si, že by mohl nějak pomoci a nebudou to vyhozené peníze? Né, že by mě nějaké 3stovky trápily, ale ať to zbytečně nekoupím a pak po chvíli používání zjistím, že to více škodí, než pomáhá.
Děkuji.
Přípravek prokazatelně funguje (FDA). Má to několik háčků. Musíte to aplikovat 2x denně a to STÁLE. Dnes, zítra i za někoklik let, jak poznamenal můj předpisatel. Má to nežádoucí účinky, takže, například hypofunkce štítné žlázy (tohle jsem si vykoledoval osobně) a potom někomu hrubnou vousy. Takže budete mít co dělat, aby to šlo vůbec holit., občas se víc rozbuší srdce. Pokud se pro přípravek rozhodněte, tak jej aplikujte VELMI ale VELMI malé množství + přípravek nenechat téct po rukou (ochlupení těla). Rozhodně vám nesmí téct po hlavě! Hlava musí zůstat po minutce v podstatě suchá.
Toto není placebo přípravek. Jeho účinky (Neocapil = Minoxidil) jsou prokázany, viz organizace Food and Drug Administration (FDA) - na androgenní alopecii, čili klasický typ mužské plešatosti. Na dermatologii zajít může, nejspíše tam ale nic lepšího nedostane, co do účinnosti, jednoduše proto, že na androgenní alopecii nic lepšího neexistuje :D Kromě léku finasteridum.., jenže tohle dermatolog nepředepisuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.