Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silvestr hry

Od: kdndb odpovědí: 1 změna:
Zdravím, jaké hry hrajete na silvestra (alkoholicke,erotické) budu s přítelkyní sám a nějak bychvto chtěl spestrit mate nějaké dobre hry na doporučení? Dekuji :) nejlépe vlastní tvorba ta bývá nejlepší a nejoriginalnejsi :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

Házet hrací kostkou nebo dvěma."Tresty" si musíš předem napsat, co při kterém čísle musí hráč udělat. 1 - předvedeš mi ...2 - přineseš z venku 3 - svlečeš si to a to 4- namaluješ si / mi/ něco někam, 5 - oholíš, ostřiháš, napíšeš, zavoláš z okna 6- políbíš mne na .. Nebo tahat lístečky s takovýma úkolama. Ona by si mohla taky vytvořit pro Tebe úkoly. A neraďte si, jak moc se budete lišit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]