Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ví někdo, kde je tento kostel?

Od: inzinyrka® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, věděl by někdo, kde je tento kostel? Prý se podobá Schwarzenbergské hrobce.

Ví někdo, kde je tento kostel?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrobka
hodnocení

0x

Schwarzenberská hrobka v Třeboni to není, podobá se jí to jen velmi vzdáleně (hrobka viz foto). Ten kostel má být v ČR?

Ví někdo, kde je tento kostel? #2

venkov4ever*
hodnocení

0x

Nejsem expert, ale vidím v tom viktoriánskou gotiku. Anglie, USA, Austrálie, Malta...*nevi*

doplněno 22.12.16 14:48:

Inžinýrko, tohle bude nad rámec možností a schopností zdejších poradců. Fotka navíc vypadá lehce historicky. Asi bych zkusil nějakou mezinárodní poradnu, nebo odborníka přes sakrální stavby. *nevi*

Novogotika mívala tyto/ velmi podobné rysy i jinde...

hodnocení

0x

zkus najít zde - google.com/...

horak*
hodnocení

0x

google.cz/...

doplněno 21.12.16 22:01:

google.cz/...

hodnocení

0x

Bohužel neporadím, ale při pohledu na fotografii se mi okamžitě vybavil horor "Jeepers Creepers"

hodnocení

Všem děkuji za snahu a za ochotu.

horak*

Takže našla odpověď?

Ví někdo, kde je tento kostel? #3

Myslím že nenašla, protože Schwarzenberská hrobka to není.

horak*

Trochu mě překvapujete, že jsem Vám našel totožnou fotku (tzn. vč. toho cyklistu) na portálu Turistika.cz s údajem o tom, že jde o Třeboň a Schwarzenbergskou hrobku, a přesto si asi stále nejste jista správností. Proč myslíte, že by portál Turistika.cz měl být nedůvěryhodný?

Vaše fotka je totožná s fotkou v první odpovědi (uživatel Hrobka). Nikoliv s fotkou v dotazu (uživatel Inžinýrka). *zed*

hodnocení

Je to tak. Není to stavba z dotazu.

hodnocení

0x

Ve skutečnosti myslím, že jsem ten chrám na fotce někde viděla. Možná to není úplně neznámá stavba.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná by to chtělo nějaké info o původu obrázku, resp. kde jste ho našla. Třeba by se z toho dalo něco dalšího poznat nebo Vás nasměrovat. Zdravím!

hodnocení

Dobrý den, někdo na internetu se na tuto stavbu ptal. Řekla jsem si, že zkusím pomoci a zeptám se tady. Nemám žádné info o původu obrázku.

Díky za ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]