Nejste přihlášen/a.
Cože? Jak podle Vás souvisí akrofobie s výškou partnerky? Asi jsem natvrdlý, ale nespatřuji žádnou souvislost snad s výjimkou situace, kdy hodláte na dotyčnou vylézt.
Ale k tazateli - u ženských jsem řešil různá hlediska, ale výšku postavy tedy ne.
Ovšem pokud je dotyčný postavy a naturelu Napoleona, tak asi nezkousne, že by na něj ženská koukala shora, že... Ego je někdy sviňa.
I když - když o tom tak uvažuju - tak ani já jsem nikdy nechodil s holkou vyšší než já. Jenže možná to bude tím, že ženských vyšších než 205cm není u nás zrovna hodně...
0x
Je to nejspíš zažitý zvyk, který má kořeny v daleké minulosti. Kdysi musel být chlap silnější a vyšší, než žena, aby jí dokázal ochránit. V dnešní době už to ztratilo smysl, ale zvyk trvá. Osobně jsem chodil s holkou, která byla jen o 1 cm menší, než já. Nikdy nám to nijak nevadilo. Moje exmanželka byla naopak o 1/2 hlavy menší, než já (a taky nám to nevadilo) a naše poměrně vysoká dcera si vzala chlapa o 1/2 hlavy menšího, než je ona. Už 6 let jim to spolu velmi dobře klape.
0x
,,Tedy mi osobně se nelíbí vysoké ženy je to takové neženské..Podle mne by žena měla být jemná a tak trochu křehká a ne jako žirafa..tak jak říká můj muž,Ale tady bydlí paní s manželem,ale ten má asi Napoleonský komplex ,je meší dost jako ona a titěrný no takový na vybulení ,,ale řve jako lev,,Tak také nevím-proč tak řve,,aby ho bylo aspoň slyšet? Přitom dělá v nemocnici bratra ,,ale jak řve na ty děti je děs.Malí chlapi jsou vesměs zakompexovaní.Ale za to nikdo nemůže jak narostl..
0x
Dobrý den, použiji příměr s autem. Malé auto má malou spotřebu, stačí mu malá garáž, lépe se ovládá, vypadá roztomile až něžně, nemá takovou sílu a snadněji se udržuje. Velké auto spotřebuje více, potřebuje pro sebe více prostoru, ovládání je složitější. vypadá "humpolácky" (nikoliv něžně), je silné a údržba je složitější. Zdravím!
doplněno 21.12.16 15:48:
dam - je to jen jako příměr a jedno možné vysvětlení. Myslím, že jednoznačná a správná odpověď neexistuje.
doplněno 21.12.16 15:58:
dam - myslím, že to dojde (mělo by to dojít) k přesunutí otázky do Volné diskuze
.
Bene, zdravím Vás. Co takhle "Napoleónský komplex"? Jen další možný názor.
doplněno 21.12.16 15:55:
Bene, úplně v poho, třeba to navodí více náhledů. Sám jsem zvědavý kam to dojde.
0x
Netuším, neumím zdůvodnit, ale ve společnosti vysoké ženy jsem jaksi nesvůj. Manželka je o 25 centimetrů menší a tak jsem to měl vždycky. Žeby genetická paměť? Nějaké podstatné výhody malé ženské postavy mě jaksi nenapadají.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.