Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 z chování

Od: lukees odpovědí: 34 změna:
Ahoj, nedávno se u nás na ZŠ vyšetřovalo kouření elektrických cigaret a já v tom jsem namočený taky. Kouřil jsem s kámošema elektru na záchodě a přišlo se na nás. Jsem v 9.třídě a mám dostat 2 z chování. bojím se, že se nedostanu na střední školu. Prosím o radu.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na základce jsem měl témeř každý rok dvojku s chování a problém dostat se střední jsem neměl, takže věřím, že budeš ok tady.

lukees
hodnocení

Díky moc za radu :) a povzbuzení :)
vili*

No co .. dvojka je krasna ne? :)

lukees
20.12.16 17:46
hodnocení

Jojo :)

pt®
hodnocení

1x

Teď se bojíš, ale kouřit ses nebál. Takže sklopit uši a jít za třídní/m a moc se omluvit a slíbit, že už se to nebude opakovat a slovo dodržet...a pěkně poprosit, aby ti 2 z chování nedal/a. Když uvidí, že ses přišel omluvit a myslíš to vážně, mohl/a by tě vzít na milost.

lukees
hodnocení

V té době o tom žádný učitel nevěděl nevěděl a všichni jsme se domluvili, že se neprásknem. A ta 2 z chování už je jistá. Rozhodlo se to před týdnem na poradě.

hodnocení

1x

Víš jaký je rozdíl mezi člověkem a zvířetem? Toliko člověk domýšlí důsledky svých činů. *hej* Musíš být z bohaté rodiny, když ti není líto peněz za takovou hovadinu!

lukees
hodnocení

Když na to mám tak je to moje věc. A z bohaté rodiny? Jo, to jsem no.

iz*
hodnocení

0x

Škoda, že ses nebál před tím kouřením.

Ráda bych tě povzbudila, ale tak růžově jako Gismo to nevidím. Znám řadu středních škol. které mají jako jedno z kritérií přijetí jedničku z chování. Existují i školy, u kterých je jednička z chování jediným kritériem pro přijetí...

lukees
hodnocení

No, v té době jsem nad tím nějak neuvažoval, ale díky za radu a pomoc.

hodnocení

0x

Spíš než dvojku z chování bys měl doma dostat přes hubu.

lukees
hodnocení

Radši se ztiš. Po hubě bys měl dostat ty, frajere, za to vyjadřování.

Hele mladej, frajere si říkej doma fotrovi. Kdybys byl můj syn (naštěstí nejsi), tak tě proplesknu, že bys na cigáro neměl ani pomyšlení.

lukees
hodnocení

Jenže nejsem (díky bohu), takže radši tiško jo? Tvoje ubohé názory mi jsou na 2 věci.
pt®

a jéje, už se mladej projevuje, spíš bych teď odsouhlasila z chování trojku, horší už dát nejde, možná by se ti pak rozsvítilo...víš, že si chtěl profackovat kantora? To by byla legrace, kdybyste byli z jedné školy...:-D

lukees
hodnocení

Jo, to by byla no
lukees
hodnocení

2. Chtěl jsem radu a pomoc a né, aby jsi tu psal svoje autistické názory. Díky

Ty víš, co znamená autista? Tak mi to vysvětli ty rozumbrado *smich*. Ale strejdu Googla nepoužívej...už se stalo viď?*smich*

lukees
hodnocení

Jsi celkem trapný, když se směješ vlastním vtipům. Ale ok a to jsi nemusím vyhledávat, když mám kamaráda autistu
xy

no a v čem chceš poradit, když už je ta dvojka z chování jistá?

CHce vědět, co je autismus. Nějak dlouho neodepisuje, asi zavařil vyhledávač *smich*

lukees
hodnocení

Jestli s tím nemáte třeba zkušenosti nebo znáte někoho s tímhle případem a nějaké informace
davidc

Klučina ze základní školy chce pomoc a pak tu všem ostatním nadává. Ani se nedivím, že jsi dostal tu dvojku z chování, protože za samotnou cigaretu to určitě nebylo. Podle tvé reakce na ostatní členy jsi rozmazlenej fracek, co se neumí postavit svým činům čelem a jenom okolo sebe kope.

Jinak známka z chování ovlivňuje přijetí na střední škole. Pokud se nevyšvihneš nad ostatní uchazeče o studium (při testech, zkouškách, samozřejmě "lepší" školy jako gymply atd. a tím nemyslím, že by dnes nebylo potřeba více lidí s manuálním zaměřením) a umístíš se někde v průměru, tak je zcela možné, že tě prostě kvůli tvému chování nevezmou. Jediné vyjímky jsou asi učňáky, které podobné případy jako ty berou zcela bez problému.

Doporučil bych ti se nad sebou zamyslet a mít trochu respekt ke starším. Chápu, že to asi není tolik v trendu, ale divil by jsi se, jak ti to může pomoct.

kaubojbill
hodnocení

0x
Za nekolik let se tomu budes smat. Z kriminalu. A dam ti jeste radu, nejezdi s praskama do Singapuru nebo do Thajska. Zacina to bicovanim a konci obojkem a stolickou.
doplněno 20.12.16 17:22: Nebo si tam z tebe nekdo vystreli.
lukees
hodnocení

Konečně vtipný komentář. :)
Ne tady ty kotvy, co tu píšou hovadiny
trevor*

1 nebo 2.. To už je celkem asi jedno, pokud to není trojka. Nikdy jsem neslyšel ani neviděl že by se na nějakých sš koukalo hlavně na známku z chování.

lukees
hodnocení

Aha, díky moc za info :)
iz*

Zdá se, že toho Trevor zatím ještě moc neviděl. Já takových škol znám řadu (i ze svého působení).

Tak to se velmi mýlíte. Na známku z chování se na sš a sou kouká velice. U nás na škole (a nejenom u nás) vždy ředitel probírá všechny žádosti ke studiu a pokud má žík z předchozí školy snížený stupeň z chování, ihned volá na onu školu a ptá se z jakého to bylo důvodu. No a pokud to bylo z důvodů výchovných, tak se většinou žádost zamítne, pokud to bylo kvůli např. neomluvené absenci, tak se přihmouří oči. Takže asi tak.

xy

kéž by to tak ve společnosti fungovalo, že oznámkované chování pod úroveň má nějakou váhu...

doplněno 21.12.16 19:08:

z některých odpovědí vidím, že vlastně u takových borců o nic nejde

dam®
hodnocení

0x

2 za chování se nedává na první dobrou, zřejmě máš nasbíráno... Půlrok ještě neuplynul a máš problém, se zamysli sám nad sebou a komentáře ber takové jaké jsou, sám se jinak nechováš.

amos*

Prave bezi soudni proces na TVBarrandov, ze ktereho jdou cloveku oci šejdrem, podobnym hajzlikum bych daval z chovani nedostatecnou *sok* , jako herec je dobrej, ale ztvarnuje bohuzel realny pripad nevychovaneho internetoveho zbohatlika.

hodnocení

0x

No ale, kdybys měl samé jedničky a jen 2 z chování, pak by ti to mohlo, při troše dobré vůle, projít. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]