Nejste přihlášen/a.
No.. Já myslím, že to bylo jinak.. Nějakou jiskru neovlivníte -buď to mezi dvěma lidmi "funguje" nebo ne - mezi Vámi dvěmi to nezajiskřilo, vyhlídla si kolegu, tam ta pomyslná chemie fungovala tak jak má, našla si nějakou záminku se s Vámi rozejít a tím udělat místo pro nového partnera.. Takže to, že chce být s tím druhým věděla už v té době, kdy byla ještě s Vámi, žádnou prázdnotu nezaplňovala..
Rychle nahradit prázdné místo novým partnerem se nedoporučuje. Člověk by si měl prožít období, kdy jde do sebe a uvědomí si, čím k rozchodu přispěl.Poučit se do dalších vztahů. Ta vaše bejvalka má na chvíli závratný vztah, ale i tam to časem vyprchá. Zejména, když se k sobě moc nehodí. Tipnu si, že nedopadne dobře. Vám by to ale mělo být jedno. Přejte jí to. A jestli je to z její strany provokace, tak to je ještě nezralejší způsob. Tam bude zklamaná ještě dřív.
Třeba má ten nový něco, co Vy nemáte, např. hodně peněz. To prý je také afrodiziakum.
Třeba má ten nový něco, co Vy nemáte, např. hodně peněz. To prý je také afrodiziakum. Nebo jí umí chválit, obdivovat, vyslechnout,...
Ježiši, nedělejte z toho velblouda, co kdyby se to stalo Vám, byli by jste s někým, o kom by jste věděli, že není ten pravý a objevil by se někdo, kdo by jím mohl být.. Tak se měla až do konce života trápit s chlapem, ke kterému nic necítí? HLOUPOST.. Ani vy by jste to neudělali a chtěla bych vědět, jak se v týhle situaci zachovat "čestně".. Tím se nikoho nezastávám..
Odpověď patří těm, kdo tvrdí, že je to mrcha .. omlouvám se, že odpovídám k paw
Ano, je to hovadina, která se děje dnes a denně, ale ani to ji neomlouvá. To, že mu vykládá takový nesmysli a pak ještě tazateli oznamuje, že už roztahuje nohy někomu jinýmu. To prostě potvrzuje, že je mrcha. Je v pořádku, že odešla, pokud k novýmu cítilo něco lepšího, ale není v pořádku, že jako důvod k rozchodu uvede, že necítí, co by měla a ještě řekne, že by se trápila. Protože by to buď znamenalo, že to celou dobu stálo za prd, takže tazatele jen tahala za nos a čekala, až se objeví ten, z koho hned zvlhne, anebo kecá a prostě se jí víc zalíbil ten novej. Ale ať mi nikdo nevykládá, že jí trvalo osm měsíců, než přišla na to, že to stojí za houby. Takže je to buď lhářka nebo byl tazatel jen převozník, ergo je to mrcha.
Ahoj, zaprvé ti gratuluju, že ses zbavil takové sobecké krávy. A za druhé si zapamatuj, že to, co padne při rozchodu, není v 99% pravda. Jak už tu padlo, toho novýho chtěla už před tím, než jste se rozešli. Jen si vymyslela nesmysl o tom, že necítí, co by měla a že by se jen trápila. 8 měsíců jí to nevadilo a najednou to řeší rozchodem? To asi nebude úplně pravda. Další zhovadilost je to, že ti to oznamuje. Asi jsi ji u toho nemučil, takže ti to oznámila jen ze svých sadistických pohnutek.
Zapomeň na ni. Prožij si tuhle rozchodovou očistu a těš se na novou lepší holku, která to snad bude mít v hlavě v pořádku. Hodně štěstí.
Jdeš na to úplně blbě. Zažil jsem něco podobného, ba ještě horšího, takže to, co napíšu nejsou nějaké "vyčtené moudra".
1. Ta ženská si tě nezasloužila. Buď rád, že už spolu nejste.
2. Pokud se ona k novému týpkovi nehodí, tak tím lépe. Madam si potřebuje nabít hubu, tak jí v tom nebraň.
3. Vytluč si z hlavy přemýšlení jestli se teď chudinka netrápí a nechtěla by se třeba vracet, atd. Vrhni se raději na sport, na turistiku, na knihy, doma si pořádně ukliď - každý den se sám zaúkoluj nepřetržitou činností, která bude kombinací fyzického a duševního namáhání.
4. I kdyby se za půl roku "chtěla vracet" ( což nebude ) tak už jí nevěř. Ženská, která dokáže udělat takové svinstvo je problémová, duševně nezralá a stejná situace se může za dva roky opakovat znovu.
5. Nevěř tomu, že si ho našla "brzy" poté, co odešla od tebe. Ve skutečnosti ho měla "nabrnknutého" už v době, kdy jste byli spolu.
Měl byste vzít na vědomí, že vztah skončil, přestat sledovat bývalou partnerku a vůbec nehodnotit, s kým se rozhodla být ani po jak dlouhé době (ani jedno není Vaše starost).
"... si jen namlouva to ze ho miluje a jen se snazi zaplnit tu prazdnotu, ktera se zpusobila rozchodem. A svoji naivitou si mysli ze ho miluje."
To myslíte vážně? Co když je důvod k ukončení vztahu s Vámi právě v tomhle → v tom, že jste své partnerce dostatečně nedůvěřoval a podceňoval ji?
Dobrý den. Uražená mužská ješitnost o vlastní vyjímečnosti se špatně rozchozuje, že. Proto nemůžete přenést přes srdce, že vaše bývalá přítelknyně již randí s jiným. Už jste netvořili pár, tak to nechte být. Vždyť vám může být úplně jedno, jestli tímto krokem vaše bývalá zaplňuje prázdnotu. Je to její věc. Osobně si myslím, že její nový objev asi bude lepší v posteli a možná celkově štědřejší, zábavnější, a to oželí i to, že dotyčný pán nesportuje. Však to znáte, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Vždyť na začátku vztahu se každý dělá lepším.
Dle toho co mi řekla sama a její velmi blízká přítelkyně, tak se s ním zná zhruba tak stejně dlouho jako se mnou. Něco málo přes rok. A ještě dva týdný po rozchodu tvrdila své přítelkyni, že se ke svému kolegovi (nynejšímu partnerovi) vůbec nemá. Pak přišla náhlá novina v podobě toho, že se s ním nakonec dala dohromady a že ho vroucně miluje.
Je mi 27 a mé bývalé je 22, jen pro informaci, jak tu někdo hádal můj věk. Pokusím se vám ji popsat. Je to povahově spíše typ ženy, která nerada řeší problémy a vše drží v sobě. Byla velmi žárlivá. V našem vztahu stačilo jen to, když mě viděla jít po boku moji kolegyně z pracoviště. Už byl problém. Nikoliv hádky, nýbrž spíše taková "detektivka", kdo to je, odkud je apod. Také ji vadilo třeba, když jsem napsal své kamarádce, kterou neznala, tak se hned také vyptávala a docela žárlila.
Další co tu padlo, byly peníze. Já jsem finančně zajištěný a nikdy s penězmi nebyl problém. A sama na peníze vůbec není, držela se zásady, že si bude platit za sebe. V posteli nám to také klapalo, nikdy si nestěžovala, ještě jsem slýchával od jejich známých, jak si mě pochvaluje, co se týče všeho možného.
Sama mi říkala, že je se mnou šťastná, a pak přišel tenhle náhlý rozchod. Moc mne to mrzí, miluji ji a mám z toho velké deprese, tím větší ještě, když jsem se dozvěděl, že se přeorientovala takhle rychle na někoho jiného.
Tvrdí mi, že kvůli němu to nebylo ani náhodou, to mi tvrdí všichni.
Předemnou měla asi 2 partnery, každý zhruba rok a něco. Vždycky to byl vypracovaný sportovec (jako já), dávala si záležet na vzhledu a všem co ten partner má. A nyní si našla naprostého nesportovce, vzhledově není ošklivý, ale není to vůbec její typ.
Jednou jsem potkal jeji kamarádku a začli jsme se o tomhle bavit. Ona se začla pomalu smát a řekla ironicky "on je prostě jiný než ty" a sama prořekla, že nechápe, že si našla takhle rychle uplného jejího "netypa", když to tak řeknu.
Prostě bych pochopil, že už ke mě necítí to, co bylo na začátku, ale zase bych se extrémně divil, kdyby jí svedl tenhle nýmand. Chápu, že si láska nevybírá. My se nikdy nepohádali a krom té žárlivosti, jak z její strany i z mé, žádný problém nebyl. Ještě týden před rozchodem byla šťastná.
Teď si našla někoho s kým si rozumí víc než se mnou a miluje ho. Zaráží mě, že s ním nezačla vztah dříve, ještě předemnou. Znala mě stejně dlouho jako jeho. On ji chtěl už dříve, ale dala přednost mě. Kdyby si s ním tedy rozuměla, tak si myslím, že by dala přednost jemu.
Tak, když jsem vám to tu trochu popsal, bych rád teď váš názor na všechno
Rozešli jste se, ona má jiného, s vámi očividně nebyla dost spokojená (a je jedno proč). Tak se na to vykašlete, přestaňte se v tom babrat, k ničemu to nepovede. Najděte si jinou ženskou, co o vás bude stát a přestaňte rozebírat vztah, co už neexistuje.
Chlapče, ty máš především problém s pochopením psaného textu.
Spoustu reakcí jsi dostal, většina šla k jádru věci, radila dobře a ty znovu, jakoby tu nebylo ani písmeno, začneš vypisovat další vatu k tomu tvému "případu".
Vždyť je to úplně jedno - co na tom pořád nechápeš?
Ta pointa už dávno zazněla. Tu kozu si vymlať z hlavy, nestojí za to.
Jak to máš udělat, tu už taky zaznělo... Tak se prober !
Já vím, že bylo odpovězeno. Jen jsem doplnil informace. Bohužel se s tím nedokážu vyrovnat, ale musím.
Tu nahlou zmenu muselo neco vyprovokovat, ale mozna je jen naladova a bude chtit za cas zase zmenu, treba se vratit, co potom? Budete rad, nebo trucovat?
NÁLADOVÁ. Náladová byla vždycky. A můžu uznat, že sám mám také chyby, které k tomu mohly vést, ale nejsou podstatou.
Co bych za to dal, kdyby jsme se dali dohromady časem.
gladiatormaca78
Možná že ani tak nejde o rady které tady dostanete, protože člověk jisté věci "ví nejlépe sám" , osobně si myslím že se potřebujete vypovídat což je dobrá věc, možná se pletu a vy to máte jinak, ale mně se stalo něco podobného a vím, že v té chvíli nemají jakákoliv slova vysvětlování smysl, zkrátka hrozně mně to bolelo, deprese beznaděj prázdnota samota, prostě to na mně také dolehlo při tom člověk ví, že si moc nepomůže, že je zbytečné volat, psát, vše marno, nezáleží totiž na tom jaký jste můžete být nejlepším mužem na světě, podstatné ale je že ona řekne NE a ta věta která mně vždy "dostala " zněla "mám někoho jiného"..., jistě je hezké si uvědomit že na světě je spousta jiných příležitostí, že pro jedno kvítí slunce nesvítí to je vše pravda, ale ze zkušenosti vím, že ze začátku je pro člověka rozchod prostě "šok" s tím se nic moc dělat nedá. Jako první pomoc doporučuji kontaktovat dobrého kamaráda kterému se můžete "vyzpovídat" a jež vás vyslechne a mluvit a mluvit, všechny emoce pokud možno ze sebe dostat ven, "zvracet a zvracet" Věřte že bude líp ale jak sám možná víte chce to čas čas čas...Člověk zkrátka "onemocní" a musí se léčit a to léčení trvá...
Délka "odvykací kůry" pak záleží na tom "jak moc jste ji měl rád", pokud šlo spíše o zvyk nebo méně "hluboké" city, nemělo by to trvat dlouho, mně se ale kdysi stalo, že to bylo "nepříjemně hluboké" "léčil" jsem se z toho tehdy cca 8 let a i po té době to se mnou někdy "mávalo" pokud jsem ji někde náhodou potkal...Když se na to dívám zpětně říkám si, že by bylo daleko lépe, kdybychom se nikdy nepotkali, kolik bolesti bych měl ušetřeno...nechtěl bych to zažít znovu, opravdu ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.