Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co k vánocům?

Od: mirocapek odpovědí: 4 změna:

Mohl by mi prosím někdo poradit co koupit bratrovi k vánocům?
Tak do 400 kč, je mu 20 let, ma rad harryho potera, je to dobrovolny hasic,
ma hodne veci od capitaina morgena, je pro kazdou srandu. Má bohuzel smulu na holky vzdycky narazi
na nejakou svini :/ ... Nechci mu koupit uplnou
blbost, jenže mě vůbec nic mě nenapadá :(
Děkuju za jakékoliv typy a napady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jhg
hodnocení

0x
Cobtreba hreby dobtreter pokud beha za dobrovolne hasice urcite potedibsportovnibprilba nebobknizka harryho potterapakbme napadá zimní cepice s nápisem hasiči nebo triko

iz*
hodnocení

0x

Co rád poslouchá?

hodnocení

0x

Takovému klukovi jsem letos koupila hlavolamy.heureka.cz/... Sama jsem si s tím zkusila pohrát a docela mě překvapilo, jak je to chytlavé. Je psáno, že je to pro osoby od 6 do 100 let a věřím tomu. Fakt dobrý.

hodnocení

0x

Už jsem to sem psala, něco kvalitního na jídlo, co má rád. Jinak třeba peníze v originálním balení - obtočené kolem propisky - že jako dostane propisku a ejhle! Nebo třeba štangli salámu a zezadu na tom přilepená tisícovka, jednou jsem dávala bonboniéru a zezadu přes folii nalepila pětistovku a dotyčný si toho vůbec nevšiml - teda tu originální folii jsme dala pryč, pak ty peníze a zabalila to do papíru. Kdybych to pak neřekla, tak on by snad tu krabici vyhodil! Takže upozornit. Ono stačí dát ty peníze do něčeho obyčejného, pak to bude překvapení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]