Ne, není to slušné. Stejně jako si nebudu dávat v divadle nohy na sedačku, i kdybych byla kulturní barbar. Když někde jsem, mám se chovat tak, jak je tam určené.
Netušila jsem, že by slovo ateistka mělo být synonynem pro nevychovanost. Klekátko slouží ke klečení, nikoliv jako rohožka na očištění bot nebo podnožka.
Záleží na tom, zda jsou na klekátku ještě podušky ke klečení. Pokud ano, klidně si na něho nohy dejte (samozřejmě ne na podušku). V případě, že tam nejsou, nohy si tam nedávejte, protože si lidé klekají rovnou na dřevo a měli by špinavé oblečení.
Rozhodne ano! Jestli muzete? Musite! Jedine tak se pozna spravny ateista. Kdyz u toho budete jeste vykrikovat Satan vas miluje, a natocite se a date to na facebook, tak budete nejvice cool nezbaboh na svete!
Jak se můžete takhle ptát.To je o slušnosti, ne o víře.Pokud vidím, že tam lidé klekají, asi není vhodné jim to mazat botama. Snažím se chovat jako host, i v kostele jsem hostem a ne jako křupan , za kterým je spoušt.Nedávno jsem viděl prima mladou paní , jak na házené si dala nohy s kozačkami nahoru na opěradlo a vůbec jí to nepřišlo divné. Pořadatelská služba by měla zakročit a tuto dámičku bezmilosti vyvést, aby pochopila, že dělá něco špatně.
anetaa
No na tom mi nepřijde nic špatného (tedy pokud na té sedačce přede mnou nikdo nesedí).Čemu to vadí?
U nás v kostele jsou podušky po celé délce klekátka a dlouhé sezení je tam kvůli nim nepohodlné. Chodím se tam učit, protože nikde jinde není na učení takový klid. Dát si na klekátko s poduškou nohy v kozačkách od sněhu je samozřejmě prasárna, nota bene když vedle mě někdo sedí, ale pokud je venku sucho a v té lavici kromě mě nikdo není, tak čemu vadí, když si tam ty nohy dám?
Položte si pod ně tedy nějakou tašku (igelitovou). Pokud tam jsou po celé délce podušky, opravdu není vhodné si tam dávat nohy, a to ani v suchém počasí (to ty podrážky budou zase od prachu); taška by to měla vyřešit. Mimochodem, kostel je celodenně otevřený? To je nějaké divné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.