Nejste přihlášen/a.
Pokud vy, sá máte nouzi o práci, tak proč né, dají vám minimální plat a možnost přivýdělků nadčasů, kde si snad srovnáte finanční ůroveň, mezi tím si hledejte práci vás hodno i ohodnocením.
Tyto pozice vykonávají většinou důchodci s invalidním nebo starobním důchodem. Ve velké většině se jedná o ostrahu ve dne v noci. Nepřetržitý provoz. Pracovní náplň je podle toho, kde se co hlídá a kontroluje. A jak již tady píší, je to taková nouzovka, plat se navyšuje počtem hodin. Někde může být práce klidnější, někde půjde o hubu. Hlavně v noci hlídat nějaký větší areál, provádět pravidelné pochůzky, hlásit se musíte na kontrolních bodech.
Slzička . jste žena? Já bych se bála. Takže záleží, kde budete, co budete hlídat /sklady/, jestli tam budete sama, nebo s někým.
No ono záleží jakou pozici byste přesně vykonávala, jinak placené je to ale popravdě děsně, abyste se dostala na "slušnou" mzdu je většinou potřeba odpracovat minimálně 240 hodin v měsíci. Já osobně jsem hlídal, ale měl jsem štěstí na pozici, objekt i na vedení a kolegy, dělal jsem nočního psovoda na jednom velkém průmoslovém objektu, měl jsem vlastní zateplenou boudu s elektrikou a přístupem na Wifi, pouze jsem musel za noc 12x obejít objekt, ale byli jsme dva, takže jsme se vždy domluvili, že jeden z nás půjde půlku těch pochůzek toho druhého a ten druhý si mohl defakto půl směny odpočinout, jelikžo jsem chodil do školy, tak jsem často po nocích studoval, nebo si dodělával úkoly nebo si prostě lehl, jelikož šlo o to, aby byl stále jeden venku tak to nevadilo ani vedení firmy ani správci objektu, a já mohl být se svým psem a navíc měl klid na školu i odpočinek, taky byla výhoda, že byla dotace na psa který měl mězinárodní zkoušky psa obranáře prvního stupně, nebo MZ poslušnosti UPr 2 stupně ve výši 65 korun na pracovní den, což bylo super. Teď bych šel jedině na pozici převoz peněz nebo výjezdové skupiny, protože jen na těchto pozicích se dá vydělat nějaká koruna, jinak je to opravdu jak píší výše tak snad nejhorší možná pracovní pozice, tedy pokud nebudete mít kliku.
Práce strážného, nebo vrátného není většinou zrovna nejlépe placena a bezpečnostní agentury najímají v drtivé většině případů důchodce. Případně vás zaměstnají na dohodu, takže je to docela odrbávka. Na druhou stranu je to práce, kterou zvládne téměř každý, nicméně i tak máte určitou zodpovědnost. Například, když zároveň hlídáte EPS, tedy požární signalizaci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.