Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pamatuju si na jeden film z dětství a nemohu si vzpomenou jak se jmenuje, takže když ho někdo dle mého mlhavého popisu pozná, tak mi prosím napište název.
Jedná se o film Japonský, nebo Korejský, nebo podobného původu, je tam bojové umění a hlavní hrdinové sbírají nějaké kuličky ( fantasy film, jsou nějak důležité), mezi hlavní hrdiny patří i postava jež se jmenuje prase a umí měnit podobu, řebas i na ženu, toho využijí když budou přemlouvat starého bojovníka, tak se přemění na ženu a ukáže mu prsa..více už z hlavy asik nevyloudím, takže všem za tipy děkuji ![]()
Zdravím,
tohle mi připomíná anime sérii Dragon Ball. Postava Oolonga (prasečí shapeshifter) na sebe dokáže brát rozličnou podobu.
Tak já na Anime ujíždím, a viděla jsem už leccos, nespočet WTF momentů. ![]()
Nebylo to animované
a navíc by asik v tomhle neukazoval postava prase prsa jednomu starému chlapovi prsa
:D
Díval jsem se a ne, postavy byli normální lidi, neměli takové masky až, ale jedné hlavní postavě říkali opičák, takže je možné, že to je nějaké jiné zpracování ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.