Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pamatuju si na jeden film z dětství a nemohu si vzpomenou jak se jmenuje, takže když ho někdo dle mého mlhavého popisu pozná, tak mi prosím napište název.
Jedná se o film Japonský, nebo Korejský, nebo podobného původu, je tam bojové umění a hlavní hrdinové sbírají nějaké kuličky ( fantasy film, jsou nějak důležité), mezi hlavní hrdiny patří i postava jež se jmenuje prase a umí měnit podobu, řebas i na ženu, toho využijí když budou přemlouvat starého bojovníka, tak se přemění na ženu a ukáže mu prsa..více už z hlavy asik nevyloudím, takže všem za tipy děkuji
Zdravím,
tohle mi připomíná anime sérii Dragon Ball. Postava Oolonga (prasečí shapeshifter) na sebe dokáže brát rozličnou podobu.
Tak já na Anime ujíždím, a viděla jsem už leccos, nespočet WTF momentů.
Nebylo to animované a navíc by asik v tomhle neukazoval postava prase prsa jednomu starému chlapovi prsa
:D
Díval jsem se a ne, postavy byli normální lidi, neměli takové masky až, ale jedné hlavní postavě říkali opičák, takže je možné, že to je nějaké jiné zpracování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.