Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steward LE/ČD/SA

Od: hugohuckel odpovědí: 5 změna:
Dobry den rád bych se dozvedel zkušenosti a hodnocení na práci na pozici Steward/ka četl jsem mnoho diskuzi ale rad bych odvas dostal odpovedi co si myslite o praci stewarda/ky u Student agency leo express regiojet a česke drahy ...platy zkusenosti dekuji napr. Student agency ma tolik neobsazených pozic ale nikdo je nechce? Duvod? studentagency.jobs.cz/...
Steward LE/ČD/SA
Steward LE/ČD/SA #2
Steward LE/ČD/SA #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím jaký je rozdíl v platech ale jako zaměstnanec čd máš nárok na jisté bonusy. Příspěvek na důchodové spoření, na kapitálové životní pojištění, stravenky, režínku, jízdenky do zahraničí do zemí smlouvy FIP za zvýhodněnou cenu, týden dovolené navíc a po 20 letech u podniku i lázeňské ozdravné pobyty. Pochybuju že něco takového nabízí Vančura nebo Leo.
ivon*
Dobry den, delam stevardku u cd a musim oponovat. Jsme zamestnanci agentury tess promotion, ktera stevardy zprostredkovava...tudiz nejsme primo zamestnanci cd a zadne vyhody pro nas co se tyce jizdenek zadarmo atd neplati..prace na dpp/zl..da se slusne vydelat, proplcene zpozdeni, ..odmena hodinove.

Ou jé.. tak to jsem teda ůplně mimo mísu. Vůbec netuším, že taková prasečina, jako zaměstnávání přes agenturu v našem podniku existuje. Nojo no, holt po tom co nás co by dráhu roztrhali na tisíc kousků si už asi můžou dělat co chtějí. Každopádně to co jsem vypsal se vztahuje aspoň na kmenové zaměstnance vlakového doprovodu.

ctenar*

A co ti v jídelních, lehátkových a lůžkových vozech?

článek

To byli už za komouše zaměstnanci JLV.Už tenkrát nebyli nádražáci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]