Nejste přihlášen/a.
Nedělám nic. Čučím ( teda poslouchám ) na telku,na klíně noťas a kočičku,piju pivo a jsem spokojenej.
Paní peče k obědu ptáka,meje nádobí,vysává,utírá podlahu,pračka pere a neteče. Až to zvládne,tak půjdeme na pivko ven.Po návratu dáme lahvinku.Pohoda klídek .
To se tak někdo má. Ale zase - ačkoliv mívám v práci šrumec, neměnil bych. Dělám lektora angličtiny v jazykovce, do toho ještě soukromí studenti, sotva jsem se vrátil z výuky v jedné firmě, po obědě zas fičím učit jinam... přemýšlím, jestli bych se chtěl v práci nudit, a vono to je možná ještě horší než mít napilno...
Quentosi (-ši), jaké máte složení hodin? Já když učím jen individuály - nejčastěji elementary a pre-intermediate, tedy úrovně, kde člověk ještě "blekotá" - tak se docela nudím. Není to taková ta běžná nuda, ale mysl mi brouzdá světem, než student dořekne větu. To pak musím zaměstnat ruce nebo mysl jinak... mívám výhradně individuály v pátek, 5-6 hodin, to mě asi brzy zabije.
Svatoslave, jestli je to na mě, možná byste si měl můj příspěvek přečíst ještě jednou...
Učím na učňáku, nekdy i šest hodin v jednom dnu... ve školství není čas se nudit...denně 7-14 naplno a pak volno...
Snad vám za tu NUDU ještě někdo neplatí?
Ne, ne, je to určeno zadavateli otázky, pochopitelně... Vy učíte jen individuály, nebo máte úvazek i ve škole?
Nuda v práci? Co to je? Za svůj dlouhý život jsem nudu v poráci nepoznal. Nejdřív se staral někdo ,abych byl využitý a po revoluci jsem se staral sám. Také bych práci nemusel mít. Co to máte za skanzen, že tam není co na práci? Jsem v důchodu a tak to mám zažité, že se nenudím, sám se úkoluji.
Taky to asi moc na pokec nebude,zde je to spíše na otázky a odpovědi, co kdybyste se zaregistroval na Pokec.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.