Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlaté prasátko

Od: papene* odpovědí: 12 změna:

*modla*Postíte se celý den, aby jste prasátko viděli?

Zlaté prasátko

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Já uvidím i bez půstu to obyčejné prasátko - na talíři ve formě řízku. *smich* A na to zlaté se můžu víte co. *haha*

... perdóóóópó! *palec**smich*

Tak snad si tu strouhanku na tom rizku do zlatova osmazis, ne? Tak jakypa, ze neuvidis :)

Jinak fuj. Jist rizek na vanoce. Pekne kaprika. A taky do zlatova. Mnam.

Jinak zlaty prasatko samozrejme kazdy rok vidim *palec* Kdo neveri, at tam bezi...

stany*
hodnocení

1x

Ja se menusim postit, ja vidim zlate prasatko kazdy den v zrcadle*smich*

hodnocení

0x

... rád bych to zkusil *smich* , ale nejdříve bych chtěl potkat toho, kdo to "zlaté prasátko" už ... alespoň jednou ... voděl. *nevi**smich*;)

pu®
hodnocení

0x

Já se pro nedostatek času (a chuti *hi* ), abych si vařila, postím (ne)dobrovolně valnou většinu roku, a proto na Štědrý den sním, co mi pod ruku přijde, a to od samého rána, které pro mě je ten den ovšem v poledne *smich* , takže toho moc nestihnu. Prasátko vídám pravidelně, když mi bylo asi 10, tak jsem si z lesklého papíru od čokolády potáhla prasátko vystřižené z tvrdého papíru - od té doby visí na Štědrý den vždy od rána na zácloně, tudíž se můžu vymluvit, že prasátko už se mi ukázalo a můžu vesele jíst *haha*

lidus*
hodnocení

0x

Ráno vánočka a čaj nebo kakao, do 17h hlady a pak večeře. Za padesát let co žiju jsem sice viděla prasátek mnoho ale žádné zlaté.

tesyk*
hodnocení

0x

Kdysi dávno, jsem to zkoušel a už už jsem ho zahlédl, ale těsně předtím jsem omdlel hlady...

lidka*
hodnocení

0x

Zde si ho můžete objednat a koukat na něj i bez půstu a navíc Vám pomůže řešit finanční krizi*vtip* A krásné je zjištění, že nás humor stále neopouští. Jejda, doufám, že to admin neposoudí jako reklamu - nic s tím nemám společného a ani je nepatlám doma. :D

tvojedarky.cz/...

hodnocení

0x

Já nějak tuším, že to s tím lačněním není až tak horké. Mám dojem, že jde o to, nepozřít v tento den maso teplokrevných tvorů (zní to hrozně, že?). Proto se také baští ryba na slavnostním večerním stole, před tím ráno vánočka a během dne třeba houbový kuba... a zalté prasátko? Inu, kdo ho vidět chce, uvidí ho... já ho nějak nikdy neviděl, ale snad to bylo tou ranní vánočkou... ;)

hodnocení

0x

Na Štědrý den nám maminka na oběd dělala buď krupici nebo rýžovou kaši.Byli jsme z toho nešťastní. A když jsem jsem se vdala a mí rodiče začali jezdit na svátky ke mně, dělala jsem na oběd kapra na podkovy, utřený česnek, jen v mouce a narychlo prudce na oleji, s bramborkem. Podkůvky jen tak 1 cm a křupkavé jako hranolky.*uspech*Dodnes si vzpomínám na vděčný pohled taťky, který ty kaše z duše nenáviděl. Rodiče už nemám. Každý rok nevíce vzpomínám právě u toho kapra na česneku u oběda.*plac*Celá rodina jsme byli jako vydry. Ryby milujeme a dokážeme je jíst přes svátky ve dne i v noci se vyhrabeme z peřin.*haha* A zlaté prasátko? Smířila jsem se s tím, že už ho nikdy neuvidím.*bzum*

celp*
hodnocení

0x

V životě jsem viděl dost prasátek a v dobách aktivního rockera i zlaté(snad).Na Vánoce ale nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]