Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informservis resp inabidky.com

Od: kacma odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

všem, kteří mají špatnou zkušenost s firmou Informservis a zároveň těm, kteří by do budoucna chtěli s touto fi spolupracovat:

POZOR! - prac.nabídky této firmy zasílá také na www.inabidky.com - Miroslav Hlaváček, Baarova 11, 301 00 Plzeň.

Já už si, blbá *zed*, bohužel naběhla. Držte se a nenechejte jim vydělávat na nás, kteří mají hloubš do kapsy.

Kačka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Tak mne napadá, jestli by se podobným nabídkám nemohla vyčlenit samostatná rubrika.

Myslím, že to není špatný nápad.

jana48
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

alenasmichov
hodnocení

0x

výtka
Upozornění od sys clayman 08. 04. 2013 15:47:25
opět jana48

libusecucova
hodnocení

0x

výtka
Upozornění od sys hejkal 31. 05. 2013 14:07:25
alena jana a libuše píší z jednoho počítače, o spolupráci. tato forma skryté reklamy už je tu známá.
svatava*

mohla by jste prozradit, co pro něj děláte a jak to probíhá s placením?

hodnocení

0x

Tak jsem to také zkusil. Zaslal jsem na adresu pana Hlaváčka, přesně podle požadavku ofrankovanou obálku se zpáteční adresou a již uplynuly více než dva měsíce a ticho po pěšině. Myslím, že je to podvod.

martinp

No podle jejich webu dělají i něco s obálkami, tak jen aby to nebyly ty obálky co jim posíláme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]