Nejste přihlášen/a.
Přeji všem Podvodníkům,neplatičům,podvodnickým firmám a agentůrám práce i lichvářům a zlodějům "Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2017" aby se vám dařilo v roce 2017 tak jako v roce 2016 kdy všichni byly poctivý a laskavý a napomocný ve všem co vám pomohly od peněz a práce ! posílám srdečný pozdrav z Long beach – Kalifornie
Dobrý den, to je od Vás hezké, že jste si vzpomněl na své přátelé podvodníky, kteří jsou ještě stále v ČR. Bude docela zajímavé, až sys prověří Vaši IP adresu, jestli není z Horní Dolní . Zdravím!
Nojo. Já docela chápu to rozhořčení. Asi jste naletěl na nějakou lákavou nabídku práce, jako to tady bylo nedávno ohledně kácení stromů v Norsku za asi sto tisíc měsíčně. Prostě úžasné výdělky a ještě se tazatel rozčiloval, když jsme mu to tady vysvětlovali a právě se snažlili býti laskaví a nápomocni k tomu, aby ještě navrch nepřišel o své vlastní peníze, kterých asi neměl hodně. Nevěřil a myslím že si začal myslet, že mu to závidíme.
Ale stejně mi nejde do hlavy, proč to své přání píšete sem? Tady žádný lichvář, ani pracovník podvodných agentůr snad není. Upřímně doufám, že sedíte na zadku u nás a že nejste někde v té Kalifornii bez peněz a bez práce. Jestli ano, tak se musíte obrátit na Českou ambasádu, nebo Consulát. Prostě někam kde mají Češi zastoupení. Oni se o Vás musí postarat. Na to máte právo.
Aha, tak to jsem neviděla. V tom případě má vlastně kliku a nechápu na co si stěžuje. Já se lekla, že se tam nějak dostal a teď tam trpí hlady a neví co má dělat.
A díky za odkaz a přeji hezké Vánoce. S
Dobrý den, ono to skutečně vypadá na to, že tazatel sedí na zadku v Horní Dolní a o USA jenom sní.
Kdyby byl v USA, tak by tam snad na toho kombajnéra mohl vystudovat a nemusel by se zde ptát, jak tento jeho vysněný obor vystudovat pro práci ve VB (viz odkaz a stejný nick). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.