Nejste přihlášen/a.
Ano, viděla jsem ten nový pořad a je mně jedno, kolik je kolem toho humbuku, protože se pomohlo starému dědovi, který se stará a vychovává kluky sám, když jim zemřela máma. Krásně jim zrekonstruovali byt, změnili dispozici, aby měli každý své soukromí a dost místa, krásnou koupelnu se spr. koutem, což je pro dědu pohodlnější a spoustu nových spotřebičů, bez kterých já už bych si to neuměla představit. Také se zapojili sousedi, sousedky, poklidili po řemeslnících a tak to trochu vede lidi k sounáležitosti...
Myšlenka je to možná dobrá, ale takovou trapnost jsem už dlouho necítila. Pergnerová si snad psala scénář sama a zapomněla se při tom podívat do OP. Trapná, trapná, trapná...Jak se asi musel cítit ten starý pán, když jeho osud a osud jeho vnuků byl veřejně dán na přetřes celému okolí. To je vědomé ponižování člověka, který se nemůže bránit jen proto, že sám na podobné změny v bytě prostě nemá a pro vnuky chce to nejlepší. Jak bude byt vypadat už po pár dnech používání si nechci ani domyslet - mokré procesy, žádné velké teplo a za pět dní?
Neviděl a neuvidím. Po Zlaté mládeži, na kterou nedobrovolně přispívám (pro ignoranty - jde o pořad ČT) a Soukupových Nebezpečných vzta/... už jsem vůči reality show velmi ostražitý.
Jak tu někdo psal, chtělo by to vidět ten byt po několika měsících užívání. Nápad dobrý, ale ...Připomíná mi to, jak jednou v pořadu Jak se staví sen, jedněm důchodcům zlikvidovali rádiátor pod oknem, u kterého se nahřívali a místo toho dali jakousi nepraktickou lavici a ta paní pak smutně koukala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.