Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový domov

Od: patrikk* odpovědí: 6 změna:
Viděli jste včera ve 20.20 na nově novou reality šou Nový domov?Co na tu komedii říkáte?Rodinka určitě potřebná pomocí ale ta komedie kolem toho,verejne promítání na panelák o Pergnerové ani nemluvě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neviděl jsem Pergnerovou ale znám ten formát z Polsatu. Říkám si, když vidím jak na shnilou stodolu naroubujou novou střechu a izolacní fasádu, dovnitř nalepí sádroš přes mokré plesnivé zdi , vylejou podlahy a druhý den na ně lepí vynyl, jestli ten barák vydrží rok nebo dva. Samozřejmě že pro ty lidi je zázrak, když funguje ústřední topení a najednou teče teplá voda v luxusní koupelně, ale kdyby to nemuselo být hotový do týdne a udělaly se napřed izolace, byly by ty peníze investovaný o fous rozumějš.

pt®
hodnocení

0x

Ano, viděla jsem ten nový pořad a je mně jedno, kolik je kolem toho humbuku, protože se pomohlo starému dědovi, který se stará a vychovává kluky sám, když jim zemřela máma. Krásně jim zrekonstruovali byt, změnili dispozici, aby měli každý své soukromí a dost místa, krásnou koupelnu se spr. koutem, což je pro dědu pohodlnější a spoustu nových spotřebičů, bez kterých já už bych si to neuměla představit. Také se zapojili sousedi, sousedky, poklidili po řemeslnících a tak to trochu vede lidi k sounáležitosti...

patronka*
hodnocení

0x

Myšlenka je to možná dobrá, ale takovou trapnost jsem už dlouho necítila. Pergnerová si snad psala scénář sama a zapomněla se při tom podívat do OP. Trapná, trapná, trapná...Jak se asi musel cítit ten starý pán, když jeho osud a osud jeho vnuků byl veřejně dán na přetřes celému okolí. To je vědomé ponižování člověka, který se nemůže bránit jen proto, že sám na podobné změny v bytě prostě nemá a pro vnuky chce to nejlepší. Jak bude byt vypadat už po pár dnech používání si nechci ani domyslet - mokré procesy, žádné velké teplo a za pět dní? :(

venkov4ever*
hodnocení

0x

Neviděl a neuvidím. Po Zlaté mládeži, na kterou nedobrovolně přispívám (pro ignoranty - jde o pořad ČT) a Soukupových Nebezpečných vzta/... už jsem vůči reality show velmi ostražitý. *stop*

rqwope*
hodnocení

0x

Je to americký formát. Američané jsou, díky obrovské nabídce televizní zábavy "otupělí", proto tyto "reality" pořady potřebují hluboké emoce.

hodnocení

0x

Jak tu někdo psal, chtělo by to vidět ten byt po několika měsících užívání. Nápad dobrý, ale ...Připomíná mi to, jak jednou v pořadu Jak se staví sen, jedněm důchodcům zlikvidovali rádiátor pod oknem, u kterého se nahřívali a místo toho dali jakousi nepraktickou lavici a ta paní pak smutně koukala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]