Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem tento rok úplně ztracený, nevím co svým blízkým na Vánoce koupit, podcenil jsem čas a nic mě nenapadá, chtěl bych darovat hmotné dárky, žádné poukazy, letenky apod. Rodiče jsou ve věku 40 let a bráchovi je přes 20, nemáte nějaké tipy prosím? moc by mi to pomohlo.
Přééésně! U pc nic nevymyslíš. Jdi ven! Projdi kolem stánků, dej si svařák a koukej, co mají na pultech. Obejdi pak větší papírnictví a koukej, co mají za pokladnou a na příručních stolech. Možná, že i nějaké domácí potřeby nebo sklo. A vlastně několik obchodů, kam normálně nechodíš. Něco na tebe "zavolá", neboj! A víš, že jmelí se má darovat! Ne si ho pro sebe koupit?
Už jsem to zde psala, kupte něco na jídlo, co kdo má rád. Třeba čokolády, některé luxusní konzervy atd., nemusí se dělat balíček, stačí pěkný dárkový sáček. Já třeba kupuji tchyni různé rybí konzervy, má je baba ráda a je to pro ni drahé, nebo manželovi kupuji v Lidlu takové francouzské paštičky. Někdo třeba nepovažuje dárky na jídlo k vánocům za vhodné, ale já doteď vzpomínám, jak mi dcera dovezla k vánocům bonbonieru z Německa s jedlými obrázky Heidelbergu. Jinak taky dobrou láhví vína se nic nezkazí nebo nějakého lepšího alkoholu - to se vypije vždy.
Rodičům soupravu pleteného kulicha, šálu a rukavice, třeba i stejnou (Vrchní prchni - "Erno, to mi nemusíte hlásit, to přece vidím"), bráškovi pěkný kvalitní vlněný svetr, třeba s norským vzorem, nebo také pěkného kulicha a kvalitní kožené rukavice (jen to chce mít přesně změřené, nebo se s ním domluvit že si je vyzkoší a pak bude dělat, že o nich neví a pod stromečkem bude dělat překvapeného). Nebo pokud sportuje, tak nějaké sportovní brýle na kolo, na hory s UV filtrem.
Nebo trekingové nordic hole, nebo bráchovi menší ruční činky (pozor, jsou těžké, i dvě pětikilovky se pěkně pronesou když se nesou z obchodu a div tašce neutrhnou ucha a nositeli ruce).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.