Nejste přihlášen/a.
Ahoj, od prvního jsem nastoupil do nové práce a kopii smlouvy jsem zanesl na zdravotní pojišťovnu. Ještě ale musím doložit potvrzení z ÚP o vyřazení z evidence. Problém je, že se pořád nemůžu dostat na pojišťovnu kvůli nepřetržitému provozu. Dokáže mi někdo říct jestli je nutné ho dokládat, pokud si paní zaznamenala tu smlouvu? Bude problém když jim ho doložím nejdříve příští týden, což bude asi 20 dní od nástupu do práce?
Předem díky za odpověď.
Vůbec tam nechoď. Pošli jim mailem kopii, kterou buď uděláš přes skener nebo ( pokud nemáš přístup ke skeneru ) nějakým solidním foťákem. V tom případě foť ze vzdálenosti asi 0,5 metru, ať není dokument příliš "soudkovitý" a to co je navíc, ořež v nějakém SW na úpravu fotek, aby ve výsledku zbyla zase normální kopie listu, jako ze skeneru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.