Nejste přihlášen/a.
Kolikrát za sebou můžu vrátit zboží do e-shopu bez udání důvodu než mě s tím pošlou do háje?Je to nějak stanovaný?
No já si myslím že normálně každý vrátí jenom jednou, protože na to určený časový limit a má k tomu oprávněný důvod. Asi špatně chápu otázku, tak to upřesněte. Chcete říci, že si něco objednáte, pak si to rozmyslíte tak to vrátíte, oni Vám vrátí peníze a Vy si to znova objednáte u toho samého prodejce a zase mu to vrátíte a tak dál? To asi nemyslíte vážně.
Ne tak to nemyslím. Vybírám peněženku jako dárek k Vánocům. Již jsem jednu peněženku objednala a vrátila ji, protože nevyhovovala, z toho samého e-shopu jsem si objednala další model ale mám obavy, aby to zase nebylo něco jiného než je na obrázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.