Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tady je Filda.Já bych chtěl každýmu,kdo si to přečte,přát pěkné vánoce a abyste se tolik těšili na Jéžiška jako já.A abyste měli radost.Ahoj Filda a ahoj Bene.
Ahoj Fildo, děkuji Ti za přání k Vánocům. Na Jéžíška se moc netěším, protože už jsem velkej kluk, ale Tobě přeji hodně dárků (a i něco do dílny), sníh a pohodu doma i s Bryksem. Hezky si ty Vánoce užívej a odpočívej od učení. Ahoj!
P.S. Minule to nebyla Tvoje chyba, ale prostě se to jen nepovedlo. Snad zde nyní Tvůj příspěvek vydrží.
Fildo, už se k tomu nebudeme moc vracet, ale ten pán (sys) byl naštvaný asi kvůli tomu, že tady nechtěl "drbárnu". Já jsem si to s ním potom ještě vyříkal (něco i vnitřní poštou) a je to vyřešené. Ty tady klidně můžeš psát. Dokonce máš schopnost, kterou nemá občas některý dospělák - vkládáš otázky do správných rubrik.podle jejich obsahu (např. poznáš, kam patří otázka pro školu a kam jen otázka volná). Fildo, tak ještě jednou Ti přeji ty krásné Vánoce a zase nám napiš (nebo se zeptej třeba na něco do školy). Myslím, že je tady dost lidí, kteří Ti odpoví a mají Tě rádi.
A to já se zase na Ježíška strašně moc těším i když už jsem babka . Dopis jsem mu poslala spolu s dopisy od vnoučat, tak doufám, že něco hezkého dostanu. Tobě moc přeji, aby Vánoce byly takové, abys na ně vždy vzpomínal jen s úsměvem a hezkým pocitem. Zaslouží si to, vždyť jsou to ty nejkrásnější svátky v celém roce
Ahoj, Filipe. To jsem ráda, že ses ozval. Bála jsem se, že ses zalekl a poradte.cz že jsi vzdal. Já se na Jéžiška ani tak netěším, jako se velmi těším na Štedrý večer. Až se sejdeme celá rodina, děti budou netrpělivé, ve vzduchu bude soupeřit vůně stromku s vůněmi z kuchyně. Smaženými kapry a krutonky do polevečky. Stůl bude krásně prostřený, my, dospělí, budeme mít skleničku dobrého červeného vína a děti džus. A všichni budou slavnostně oblečení a budou se usmívat. A celý svět bude jakoby sváteční. Na to všechno se velmi těším.
Filipe, tobě přeji, ať se u vašeho stromku sejdete všichni ve zdraví a v pohodě. Aby pod stromkem našli všichni dárky takové, aby jim udělaly radost. babka z Ostravy
Ahoj Filípku,na Vánoce se těším . Pojedeme na Šumavu,moc si přeju aby napadl sníh a mrzlo a my mohli s vnučkou sáňkovat a stavět sněhuláka. To taky přeju tobě a ostatním dětem. Dopisy Ježíškovi jsme už poslali,tak snad k nám přiletí a něco nadělí,trochu jsem zlobila,ale to asi každý.
Těším se,až se zase půjdeme podívat do obory na krmení jelenů,na čerstvý vzduch,na ticho a klid,na krásnou půlnoční mši ve vesnickém kostelíčku. Krásně si Vánoce užij a pak dej vědět, cos dostal a prožil. JISKRA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.