Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k Jéžiškovi

Od: filip2004 odpovědí: 12 změna:

Ahoj,tady je Filda.Já bych chtěl každýmu,kdo si to přečte,přát pěkné vánoce a abyste se tolik těšili na Jéžiška jako já.A abyste měli radost.Ahoj Filda a ahoj Bene.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Ahoj Fildo, děkuji Ti za přání k Vánocům. Na Jéžíška se moc netěším, protože už jsem velkej kluk, ale Tobě přeji hodně dárků (a i něco do dílny), sníh a pohodu doma i s Bryksem. Hezky si ty Vánoce užívej a odpočívej od učení. Ahoj!

P.S. Minule to nebyla Tvoje chyba, ale prostě se to jen nepovedlo. Snad zde nyní Tvůj příspěvek vydrží.

doplněno 13.12.16 15:44:

Fildo, už se k tomu nebudeme moc vracet, ale ten pán (sys) byl naštvaný asi kvůli tomu, že tady nechtěl "drbárnu". Já jsem si to s ním potom ještě vyříkal (něco i vnitřní poštou) a je to vyřešené. Ty tady klidně můžeš psát. Dokonce máš schopnost, kterou nemá občas některý dospělák - vkládáš otázky do správných rubrik.podle jejich obsahu (např. poznáš, kam patří otázka pro školu a kam jen otázka volná). Fildo, tak ještě jednou Ti přeji ty krásné Vánoce a zase nám napiš (nebo se zeptej třeba na něco do školy). Myslím, že je tady dost lidí, kteří Ti odpoví a mají Tě rádi.

filip2004
hodnocení

Ahoj Bene.Aha,já myslel,že ten pán nechce,abych chodil na poradnu.A myslel sem si,že se naštval i na tebe.To jsem nechtěl.To jsem rád,že můžeš sem chodit.Ahoj Filda.

sebod*
hodnocení

0x

A to já se zase na Ježíška strašně moc těším i když už jsem babka *smich*. Dopis jsem mu poslala spolu s dopisy od vnoučat, tak doufám, že něco hezkého dostanu. Tobě moc přeji, aby Vánoce byly takové, abys na ně vždy vzpomínal jen s úsměvem a hezkým pocitem. Zaslouží si to, vždyť jsou to ty nejkrásnější svátky v celém roce *andel*

filip2004
hodnocení

Děkuju paní.Já taky psal dopis Jéžiškovi.Chtěl bych moc novou bundu a hodinky.Ahoj Filda

pobrdny*
hodnocení

0x

Ahoj Fildo,

Děkujeme moc za pěkné přáníčko a taky Ti moc přeji krásné a pohodové Vánoce a ať Ti Ježíšek nadělí to co si přeješ. Jsem moc rád, že jsi mezi nás opět zavítal :) Z celého *srdce* zdraví Petr

filip2004
13.12.16 16:24
hodnocení

Děkuju.

hodnocení

0x

Ahoj, Filipe. To jsem ráda, že ses ozval. Bála jsem se, že ses zalekl a poradte.cz že jsi vzdal. :) Já se na Jéžiška ani tak netěším, jako se velmi těším na Štedrý večer. Až se sejdeme celá rodina, děti budou netrpělivé, ve vzduchu bude soupeřit vůně stromku s vůněmi z kuchyně. Smaženými kapry a krutonky do polevečky. Stůl bude krásně prostřený, my, dospělí, budeme mít skleničku dobrého červeného vína a děti džus. A všichni budou slavnostně oblečení a budou se usmívat. A celý svět bude jakoby sváteční. Na to všechno se velmi těším. :)

Filipe, tobě přeji, ať se u vašeho stromku sejdete všichni ve zdraví a v pohodě. Aby pod stromkem našli všichni dárky takové, aby jim udělaly radost. babka z Ostravy

filip2004
hodnocení

Děkuju.Filda:)

iz*
hodnocení

0x

Ahoj, Fildo, jsem moc ráda, že seš zpátky, to je lepší než deset Ježíšků.

Doufám, že zavítáš častěji. Pěkné Vánoce!

filip2004
hodnocení

Děkuju.Filda

hodnocení

0x

Ahoj Filípku,na Vánoce se těším . Pojedeme na Šumavu,moc si přeju aby napadl sníh a mrzlo a my mohli s vnučkou sáňkovat a stavět sněhuláka. To taky přeju tobě a ostatním dětem. Dopisy Ježíškovi jsme už poslali,tak snad k nám přiletí a něco nadělí,trochu jsem zlobila,ale to asi každý.;)

Těším se,až se zase půjdeme podívat do obory na krmení jelenů,na čerstvý vzduch,na ticho a klid,na krásnou půlnoční mši ve vesnickém kostelíčku. Krásně si Vánoce užij a pak dej vědět, cos dostal a prožil. JISKRA

balzerka
hodnocení

0x

Děkuji, Filipe! To je moc hezké, že jsi sem napsal! Tady se schází hodně lidí, takže se Ti povedlo potěšit přímo davy :) Tak ať i Tobě se splní Tvé přání! Krásné Vánoce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]