Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě vám Rolničky nelezou na nervy?

Od: babkazov® odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

0x

Vždyt to je jednou za rok... *zed*

*ua*

cirus*

Natohle penize jsou? kdo to financuje? Min.kultury?

Nebojte, Vaše peníze to nejsou. Tohle z Vašich daní nejde. Jestli jste to vydržel až do konce a přečetl si tytulky, věděl byste, kdo za tím stojí. A abych pravdu řek, od těchhle lidí bych ani nic jiného nečekal *blee*.

hodnocení

0x

lezou, ... a jak! Z toho vánočního "dudlajdá" jsem úplně u vytržení! *ee* Jak říkala Kelišová: zalezu, zamknu a fertig! *smich*

hodnocení

0x

Ja to jeste vubec neslysel. Vcera v tesku nic , v aute mam cedecko. Takze jsem v pohode. Pustim si to 24.12

jofa*

Tichou noc si vždy rád poslechnu a doma zahraji. Ten klip je ale úplně, takříkajíc od věci. Krásná severská krajina, ale tím to končí.

lidus*
hodnocení

0x

Nelezou, vnučky upřednostní Štědrej večer nastal, když jsem s tebou chlastal...a věřte mi, ta mi na nervy leze hodně. ¨Ovšem zjistila jsem, že Xindl X je lepší než když dnes zpívají http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/krestanske-pisne/cista-cista-cista-jak-studanka-333596 , naučily se u druhé babičky v kostele a já zrovna nejsem kostelnička.

doplněno 12.12.16 18:12:

Ona je to i hezká melodie ale všeho moc škodí. Už jsem si zvykla i u obědu na modlení ale inovovala jsem a tak říkáme, děkujem tï pane za tvé dary a tobě babičko žes uvařila. To strávím a holky až dospějí, vyberou si svoji cestu.

hodnocení

Liduš, ale ten text, ten je moc hezký. ;) Pro tu starší holčičku: decko.ceskatelevize.cz/...

a pro tu malou: ak.imgag.com/...

doplněno 13.12.16 15:56:

Magdon, jojo, budeto fungovat. Je to už snad z loňska. Pravil vnuk. Hajdom hajdom tečka kom. :-D

To nádraží nemá chybu! *smich* Myslíte, že to bude fungovat i po Vánocích? *nevi*

venkov4ever*
hodnocení

0x

Nejvíc mně leze na nervy londýnské homosexuální duo Wham! Během vánoc to všude hrají zhruba 10x denně. To už raději nějakou satiru. *palec*

hodnocení

0x

Rolničky ani ne, vždyť je to jenom před Vánoci a zase rok se neozvou. Ale vadí mi různé ty instrumentální skladby typu dum dum dum, bum...při nákupech v supermarketu. I když tam sedíte na záchodě, můžete musíte to poslouchat i tam. Kdyby to byla nějaká uklidňující nehlasitá hudba, ale ne takový rachot, jako občas bývá. Lituji prodavačky a pokladní, které v tom musí být celou směnu. Jak říkal stařeček Pagáč: Nevyhrál jsem přece ušiska v lutriji, abych čul takové vyřvávání. *smich*

Co mi ale vadí nejvíc - mluvená reklama v Kauflandu, dávají ji už asi 2 roky, možná déle a to zhruba 3 x do půl hodiny.

Dvě drbny: A to víte, že stará Chytráčková má nový nábytek?

Nepovídejte, a kde na to vzala? Vždyť ten její starej všechno prochlastá...

A ta klepna ze sebe sype adresu, kde ten nejlevnější nábytek mají. Pokaždé, když tohle slyším, mám chuť do něčeho hrozně praštit. Vlezlé, vtíravé, nevkusné...Jakmile slyším "Chytráčkovou", mizím ke kasám, byť nemám ještě všechno nakoupeno. Odrazuje mě to. A dělat bych tam s "chytráčkovou" nemohla, i kdyby mi měsíčně nabízeli sebevětší sumy. Jaga.

No vidíte, já se v Kaufu zdržuju nejvýš tak 15 minut, takže mně žádná opakovaná reklama absolutně nevadí. :-P

hodnocení

0x

Abych pravdu řek, letos jsem slyšel rolničky poprvé až teď, v tom prvním klipu. Rolničky k těm kůzlatům dobře sednou. Sice ten klip nemá s vánoci nic moc společného, ale to není podstatné. Líbí se mi to. :)

hodnocení

A ještě jednou Roličky *palec*

sebod*
hodnocení

0x

já to mám jako magdon. Obchoďák prolítnu jako blesk, ani si nevšimnu, že někde něco hrajou. V obchoďáku jsem tak 2x do týdne, tak si těch rolniček ani moc neužiju *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]