Nejste přihlášen/a.
http://www.youtube-nocookie.com/embed/b4_EdJ-XkUA?rel=0
Akdyž ano, tak "Tichá noc"
Zase trošku jinak
Nelezou, vnučky upřednostní Štědrej večer nastal, když jsem s tebou chlastal...a věřte mi, ta mi na nervy leze hodně. ¨Ovšem zjistila jsem, že Xindl X je lepší než když dnes zpívají http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/krestanske-pisne/cista-cista-cista-jak-studanka-333596 , naučily se u druhé babičky v kostele a já zrovna nejsem kostelnička.
Liduš, ale ten text, ten je moc hezký. Pro tu starší holčičku: decko.ceskatelevize.cz/...
a pro tu malou: ak.imgag.com/...
Magdon, jojo, budeto fungovat. Je to už snad z loňska. Pravil vnuk. Hajdom hajdom tečka kom.
Rolničky ani ne, vždyť je to jenom před Vánoci a zase rok se neozvou. Ale vadí mi různé ty instrumentální skladby typu dum dum dum, bum...při nákupech v supermarketu. I když tam sedíte na záchodě, můžete musíte to poslouchat i tam. Kdyby to byla nějaká uklidňující nehlasitá hudba, ale ne takový rachot, jako občas bývá. Lituji prodavačky a pokladní, které v tom musí být celou směnu. Jak říkal stařeček Pagáč: Nevyhrál jsem přece ušiska v lutriji, abych čul takové vyřvávání.
Co mi ale vadí nejvíc - mluvená reklama v Kauflandu, dávají ji už asi 2 roky, možná déle a to zhruba 3 x do půl hodiny.
Dvě drbny: A to víte, že stará Chytráčková má nový nábytek?
Nepovídejte, a kde na to vzala? Vždyť ten její starej všechno prochlastá...
A ta klepna ze sebe sype adresu, kde ten nejlevnější nábytek mají. Pokaždé, když tohle slyším, mám chuť do něčeho hrozně praštit. Vlezlé, vtíravé, nevkusné...Jakmile slyším "Chytráčkovou", mizím ke kasám, byť nemám ještě všechno nakoupeno. Odrazuje mě to. A dělat bych tam s "chytráčkovou" nemohla, i kdyby mi měsíčně nabízeli sebevětší sumy. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.