Nejste přihlášen/a.
Zdravím,vím jak je uření škodlivé a návikové. Ale skusila jsem to nedávno na rozlučce se základko jednou sem popotáhla a ani sem si nezakašla,a láká mě to ještě vyskoušet,přemýšlím o elektronické,u nás ve třídě je doost kuřáků a někdo ji i má docela mi to vonělo a prej je to i zdravější a tak,rodiče o tom neví a určitě by to nepovolili,tak nevím jak ji sehnat nechce se mi čekat ještě dva roky,o bych měla dělat? nevim o nokom kdo by mi to mohl sehnat,normální cíga s nima začít nechci,nechutnaj mi a dost smrděj a žloutnou po nich zuby a brz by to doma poznali.furt váhám jestli to dále skoušet.Ale elektronickou bych vyskoušel rozhodně ráda víckrát.Nechci se v udoucnu stát závislačkou ale ji i dát příležitostně a potajnu a trochu zdravě né čudit od rána do večera.
- myslíš, že bychom se tady mohli složit a koupit Ti ji? - třeba k Ježíšku?
tak mne napadá - nepotřebovala byste ani tak poradit - jako jednu fláknout. Mně kdysi tuto službu prokázal brácha a od té doby nekouřím !
klidně,jen by mě zajmalo jak se to liší od té klasické,jestli by to rodiče poznali a tak,,,zatím jsem nezačala
je mi totiž16takže si to koupim,a mám strach že bto někdo zjitil
v čem je ektrinická lepší,kdybych začla a dávala si jen ibča a potajnu poznali by to doma.když ještě 18 neni jak ji sehnat,jak si ji obstaat a pak i nálně?
v čem je el.lpší?poznalo by se to kdybych si dávala jen občas a potajnu?jak si ji obstarat a pak i náplně kdyš mi neni 18?
Jsem nekuřák. Jednou jedinkrát za život jsem líbal kuřačku. Víš jaké to bylo? Jako bych strčil hubu do popelníku. Takže kuř. Jestli ti nevadí, že tvá ústa budou občas někomu připadat jako popelník. A je jedno, jestli elektronické nebo normální.
Nedělejte to! Tak těžkou závislost, jako na cigaretě, jsem nepoznala. U moře - hulila. Na horách - hulila. Stydím se napsat, kam až jsem to dotáhla a s kolika cigaretama před 21 roky skončila. Vzápětí přišlo těžké astma, za rok na to infarkt a vše díky tomu humusu. 21 let jsem nejšťastnějsí člověk pod sluncem, že jsem s tím dokázala prakticky během minuty skončit. Petry za 9 to tehdy byly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.