Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Tyrkys

Od: kolamba* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny. Chci se podělit o dojmy a zkušenosti z absolvování kurzu u Tyrkys. Věc se má asi takhle: převládají hodně smíšené pocity, spíše zklamání. Absolvoval jsem kurz Pracovník cestovní kanceláře a musím říct že se necítím obohacen novými či nějakými potřebnými vědomostmi. Celý kurz je struktuuován spíše pro průvodce či delégáty, takže pokud si vybíráte tyto kurzy určitě neprohloupíte :) Pracovník se kromě znalostí geografie a zeměpisu skoro nic jiného nedozví, co by měl k dané profesi potřebovat. I ta cena za ten kurz tomu rozhodně neodpovídá. Zkouška byla velmi jednoduchá až primitivní. což vzbuzuje dojem, že tady jde hlavně o byznys. Proto vřele doporučuji si zaplatit pouze zkoušku za ty 4 tisíce, naučit se nějaký základy , najít materiály z cestovního ruchu na internetu a vyjde vás to daleko lépe než si platit celý kurz za tu velkou částku. Toto jsou tedy moje poznatky, klidně rád odpovím na případné dotazy :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za sebe můžu reagovat ze zkušenosti pár let zpátky. Kurz průvodce - Praha.

Naprostá spokojenost, jak teoretická část, tak výšlapy do terénu včetně jednotlivých památek. Cena mi přišla odpovídající rozsahu.

Ale asi fakt záleží na tom, co od kurzu člověk očekává a jestli ho absolvuje jako přípravu na zkoušku, nebo proto, že se fakt chce něco dozvědět.

janca*
hodnocení

0x

Absolvovala jsem kurz v Tyrkysu před několika měsíci. Dozvěděla jsem se mnoho informací, které mi pomohly v mé práci. Jsem spokojená. Každý má právo na svůj názor - za mě doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]