Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní stanice Telka

Od: zvykacka007* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, jsk již asi víte, televize nova má novou televizní stanice Telku. Zkoušeli jsme to doma naladit, ale nešlo nám to, protože nevíme jaká to má být frekvence. Na stránkách Telky jsem jen čílsa kanálů, tak prosím napište. Děkuji. ;)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, docela záleží, odkud chytáte. Každý vysílač může vysílat na jiné frekvenci.

doplněno 22.02.13 19:24:

Tady si můžete dohledat frekvenci podle kanálu jirky.webz.cz/...

doplněno 22.02.13 19:25:

každopádně automatické hledání by tu stanici (a celý MUX4) mělo najít, pokud jste v dosahu

jirbar*
hodnocení

0x

Pokud chytáte čtvrtý Multiplex (Fanda, Smíchov) tak již lze naladit

hodnocení

0x

A jelikož my nevíme kde bydlíš a jaký vysílač chytáš, tak ti nějak nedokážeme poradit.

Osobně si myslím, že to nějaký extra trhák nebude, Už teď třikrát opakovaný pořady se budou znovu do zblbnutí opakovat.

zvykacka007*
22.02.13 20:34
hodnocení

Stražisko

44 kanál, vysílač Slavonín. Ale může tam být kolem Stražiska díra.

jabraka*
hodnocení

0x

Dívám se na ni celý večer a mohu jen chválit.Doufám,že to Nově vydrží víc jako Pětce-.

JABRAKA

Jabraka-co na ní můžete chválit?Vždyť vysílá reprízy starých slaboduchých pořadů Novy.

jabraka*

Ale to by musely být slaboduché všechny televize,jak tvrdí můj zeťák a televizi doma zakázal.Přesto si dokážu vybrat.

JB

mija*
hodnocení

0x

Pokud máte příjem TV přes satelit,tak tam ten program nenaladíte *nevi*prý pozdějí až za nějakou dobu,povídali včera v telce.

jj pozdeji stejne jak smichov na satelitu a zatim kulove , nova to ma zatim na parku

Ovšem už má na sat. vysílání licenci, takže se satelitem počítá.

zvykacka007*
hodnocení

je to digitální televize

Výborný postřeh.*vtip*

zvykacka007*
25.02.13 17:23
hodnocení

'?

Ony všechny kanály, co jsou šířeny vzduchem (DVB-T) i satelitem (DVB-S), jsou digitální. Vyjímkou jsou některé kabelovky, ty ještě šíří signál analogově.

Proto, ta vaše poznámka příšla Yankovi směšná. ;)

zvykacka007*
hodnocení

jo, ale já jsem myslela jako, že odpovědi předtím byli jako, že jestli mám satelit na televizi tak že mi to nemůže fungovat a já, když jsem to psala tak jsem tím myslela jako, že mám digitální televizi a ne jako digitální kanál. *smich*

Tak a teď jsi to tak zamotala, že to skoro nemá hlavu ani patu. Ale možná rozumím co tím chtěl básník říci.

zvykacka007*
hodnocení

fakt? To už nevím ani já. :D

lidus*
hodnocení

0x

Na chalupě kde je příjem špatný jsme dali automatické ladění na settoboxu a našlo to vše samo, dokonce jakýsi Šlágr. (ne, že by na nových programech bylo něco ke koukání).

volf
hodnocení

0x

Telka i Smíchov je dnešním dnem dostupná u satelitních operátorů CS Link, Skylink a T-Mobile Televize. Bezplatně a na všech typech karet. Zde jsou frekvenc/....

Hurá!Já su tak šťastné!*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]