Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plc vstup ci vystup

Od: pltonda odpovědí: 5 změna:
Ahoj,viz obrazek mam zapojeni signalu na PLC,zajimalo by me E 112.3 je zapojeno na cisle 15,jak ale zjistim dle planu ze je to na In nebo Out? Vstup ci vystup?
Plc vstup ci vystup
Plc vstup ci vystup #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ptáš se na zapojení PLC, ale to z popisu nedokážu určit.

Podle toho že tam jsou německé popisy, tak vstup je v němčině EINGANG a může mít zkratku E.

Protože ses špatně díval, tak E112.3 vede na svorku 16.

Můj odhad je že uvedené svorky na PLC jsou vstupy, které vyhodnocují stav pohonu. Stav pohonu posílá pomocí signálů na výstupní svorky frekvenční měnič a tyto signály jdou po drátech na vstupní svorky PLC.

pltonda
hodnocení

jde na 15 svorku,myslem jsem plc

Většinou to bývá v popisu daného listu elektroschématu dole.

Každopádně vstupy se kreslí shora do jednotky, výstupy se kreslí z jednotky směrem dolů

Tak se znovu podívej na obrázek cos sem vložil.

Svorky 13; 15; 17 jsou propojené a vede na ně +24V DC.

doplněno 09.12.16 06:52:

Tak teď mi došlo že to máme poznat na té spodní fotce.

Bohužel není to podle čeho poznat.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Dokumentace je v němčině. To znamená, že E=eingang=vstup do plc, A=ausgang=výstup z plc.

Takže když někdo řekne např. E15 je jasné, že jde o vstup číslo 15

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]