Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deprese v osmém ročníku

Od: gog* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den . Víte posldení dobou mám naprosto v píči . Nemůžu spát ani nemam chut na jídlo . Chodím do osmého ročníku základní školy a je mi 14 let . Zrovna dneska jsme měli němčinu a učitel byl mimo naši třídu . A můj spolužák mě 4 praštil po zádech knihou bezdůvodně . Docela jse mi chtělo brečet a co mne nejvíc dostalo třída ho podporovala . Moc se s nima nebavím ani nechci právě proto nejsem oblíbenej . Navíc narážky na moji postavu pidliočko , kapitán špek . Na víc nemůžu říct co si myslím klidně by mi natáhl i před učitelem . Je to velmi problémoví žák . A mám sto chutí si aspon ublížit . Nejsem cool jako on nemám značkové oblečení myslíte že to je taky důvod proč se domě serou? A navíc mi hozně vadí že se pořád ptají učitele a na jakou pujdeš školu. Jakou chceš práci . Osmá třída není to trochu brzo? Jsem dislegtik což je taky velký problém . Možná si řeknete tak řekni své matce to sem udělal . Jenomže se to nějak dostalo ven a bylo to horší . Věšinou jsou to nadávky . Poradte mi co mám dělat :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Doporučím zdarma ,,linka bezpečí pro mládež,, 116 111.

Nevíš si rady

Bojíš se

Rodiče ti nerozumí

Ubližuje ti někdo

Máš pocit, že to nezvládáš

a jiné otázky.

Může se zavolat, napsat, četovat.

Bude na to více času, a jsou to kvalifikovaní lidé.

Já doporučím sport. Jakýkoliv, co je v okolí. Člověk může začít cvičit i sám - jógu, běh, gymnastika - protahování, různé sestavy pro zdravé tělo. Vliv cvičení má velmi pozitivní vliv na sebedůvěru, pocit štěstí, nadhled nad problémy. Z člověka potom vyzařuje určitá síla, sebevědomí.

doplněno 08.12.16 19:07:

Držím palce, je to blbej věk, každý jsme se museli s tím poprat. Je dobré, když s tím budeš bojovat, nelze všechno řešit útěkem, něco pro zlepšení situace udělat. Když není dáno od přírody, musí se jí pomoci, mít nějaký cíl a postupně po malých krocích jej plnit a zlepšovat na sobě i v sobě, co se dá.

hodnocení

0x
Tady Ti lidé rádi pomohou, ale nejsi na stránkách vyhrazených pro pubescenty. Proto by byl vhodnější trošku slušnější slovník.

dyslektik
hodnocení

0x

Myslel jsem, že dyslektik má problémy s pravopisem, ty jsi vyjímka, sprosťárny ti jdou na výbornou. Být poblíž, tak nedostaneš jen knihami po zádech, ale chytneš takovou, že druhou schytáš ode zdi. Hned by se ti rozsvítilo. Pokud dokážeš psát sprostým slovníkem, co potom používáš za slova na spolužáky.?

Že se ti smějí tvé postavě? Asi jsi vyžranej, tak s tím něco dělej. Je to tvá chyba. Chyby vidíš jen na spolužácích, učitelích, rodině, jen ty jsi jednička . Společnost ti jen oplácí to, jak ty se chováš k ní.

Začni makat na sobě , situace se zlepší a přestaň fňukat jak stará bába.

jurazkrkonos

dyslektik: To by měl chlapec moc jednoduché dostat lískando fando. Chodím několikrát týdně Sněžku sportovním tempem a tohoto klučinu bych si vzal s sebou jako parťáka. Pochopitelně bez remcání, na mě to neplatí! Šel by hezky přede mnou a Sněžku bychom vyšli 2x denně za každého počasí. Za sprosté slovo kilometr chůze-běhu navíc a za zpomalování nebo zdržování taktéž. Večer půlhodina do boxerského pytle s maximálním nasazením a když se bude kluk ulejvat, den ukončíme nácvikem kliků nebo dřepů. Pak bych ho vrátil do třídy a a půjčil si i ty jeho povedené spolužáky, kteří ho trápí.

doplněno 08.12.16 21:51:

"A můj spolužák mě 4 praštil po zádech knihou bezdůvodně." Jak vidím, tak tvůj spolužák bude potřebovat také "sportovní terapii". Kámoš dělá v posilovně trenéra a jeho lekce jsou na vysoké úrovni. U něj neexistuje říkat, že už nemám sílu nebo že to nejde. Chlapec bude pod jeho vedením makat na všech možných strojích, až do vydání posledního zbytku sil. Ve třídě pak bude hodnej jak beránek a na práskání knížkou už nebude mít sílu ani náladu. A pokud to nepomůže, bude přenášet padesátikilové pytle s cementem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

angell1985*
hodnocení

0x

Proč mu jí prostě nenetáhneš?Já to kdysi také párkrát udělal a pak byl klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]