Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádherná holka.. ale má to jeden háček

Od: mojejmenojejan odpovědí: 15 změna:
Takže jak bych začal, nastoupil sem do autobusu a tam sem viděl hezkou ale opravdu moc hezkou holku, byla přímo boží, na tom by nebylo nic divného, zmalovat se umí každá, ale jde o to že ta holka NEMĚLA make-up a přesto byla nádherná! Opakují NEMĚLA make-up opravdu to je tak jak píšu,ackoliv to může znít jako naprosté sci-fi, tak je to skutečně tak! Nevím kolik holek může být tahle nádherných BEZ make-upu, tak 5 na světe a zrovna v takovém malém městě které má 150.000 obyvatel...No co stejně ji nemám šanci dostat, je to jen zpověď tak co řešit... Chtěl bych se jen zeptat jak holka co nepotřebuje makeup je hezčí než zmalovana Pipina jak je to možné?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak je možné, že na světě a zrovna u nás a zrovna na potvoru v této poradně existuje jeden člověk, který nemá v hlavě nic jiného, než klást stále stejné otázky ohledně "holek". Už si kruci nějakou najděte, jinak se z toho všeho ještě zvencnete.

V jeho případě se spíše zjančí, než zvencne... *smich*

Ale jinak abych odpověděl i tazateli... možné to je, proč by nebylo? Znám spousty holek, které jsou krásné bez toho aby si patlaly obličej.

hodnocení

0x

Jak se pozná jestli má nebo nemá make-up? to by mě vážně zaímalo...

Kdosi prohlásil že ženské se do 20 malují aby vypadaly starší , po 40 aby vypadaly mladší a mezitím aby vypadaly ..ale je to hodně individuální

iz*
hodnocení

0x

Já v tom žádný háček nevidím. Většina žen vypadá lépe bez make-upu. Jenom to ne všechny vědí a ne všechny si troufnou jej nepoužívat...

Z nezmalované dívky či ženy vyzařuje zdravé sebevědomí, což jí dodává větší půvab než sebelepší líčení.

hodnocení

0x

Víte, existuje něco, čemu se říká "no make-up make-up", to znamená, že je holka namalovaná, může použít i 20 produktů, a přesto by to nikdo (kromě tedy jiné holky, která tento "trik" zná) nepoznal. Zkuste si zadat do google. Jinak ano, mohla být i nenamalovaná (i když minimálně řasenku určitě měla). Nechápu, co je na tom divného, znám hodně holek, co se nemalují (opakuji - řasenku určitě používá drtivá většina) a vypadají dobře. Není to žádné sci-fi.

Obrázek pro srovnání - vlevo bez make-upu, vpravo "no make-up make-up"

Nádherná holka.. ale má to jeden háček

Kolikoli, hlasuji pro druhou fotku. Oči výrazně zkrásněly, i když je má opravdu moc hezké i bez řasenky. Ano, tohle líčení beru. A jsem pro. Je spousta dívek které mají velmi dlouhé řasy, ale jsou světlé a nejsou bez řasenky skoro vidět. Patřím mezi ně, i když už nejsem dívenka dávno :-D. Dnes už se teda nelíčím, jenom když jdu do společnosti, a opravdu je rozdíl vidět.

mcfight

Zlepšení jejího vzhledu je tak minimální, že si mohla ušetřit čas a peníze. Základem je, že má kvalitní pleť, například bez pigmentací., zbytek je irelevantní.

doplněno 11.12.16 22:54:

Na pravé fotce je vidět ihned použití řasenky, obočenky a bezbarvého lesku na rty. Ta čerň je nepřirozená, také textura obočí a řas. Řasy jsou blízko u sebe, jakoby polepené, řasenku tak prozrazují. Řádný neviditelný makeup nevidím :D Leda císařovy novéšaty po žensku.

Souhlasím s tím, že líčení je zde vidět na první pohled (na druhou stranu je poměrně jemné, takže za mě relativně OK). Konkrétně na této slečně by se mi ale více líbila hnědá řasenka a zřejmě bych vynechala líčení spodních řas (vypadá to tak přirozeněji).

Jinak sama se nelíčím vůbec. Jednu dobu jsem se trochu malovala – asi jako na obrázku výše – ale vzhledem k tomu, že jsem dost tmavý typ, to takto vypadá asi lépe; s líčením to bylo už trochu přehnané. Základem je každopádně dobrá pleť.

hodnocení

0x

"...ta holka NEMĚLA make-up a přesto byla nádherná!"
No možná byla nádherná právě proto, že ten viditelný make-up neměla. Podle mě make-up nemá být na první pohled vidět. Make-up má sloužit k zakrytí dobných nedostatků, či zvíraznění méně výrazných rysů. Žena má i s make-upem vypadat přirozeně. Když se zmaluje jak bakelitová Barbína, že se to ani při letmém pohledu v autobusu nedá přehlédnout, není to v pořádku a je to spíš odpudivé *blee*. Bohužel, takových kreatur stále přibývá. Vyhýbám se jim obloukem.

hodnocení

0x

Prostě někteří lidé jsou tak krásní sami o sobě, že nepotřebují nějaké vylepšení. Kdysi jsem četla, jak patnáctiletá Elizabet Taylorová šla dělat konkurs na roli a kdosi řekl, ať si smaže ty nalíčené řasy - a ony byly opravdové! Taky jsem znala jednu paní, která byla dokonalá krasavice a ještě v 65 vypadala tak báječně, že její stejně starý manžel vypadal jak její otec. U nás byly krásné třeba herečky Jana Brejchová nebo Olga Schoberová. Taky Ivana Trampová prý v mládí úplně "zářila", že se to nedalo přehlédnout. A pak jsou lidi, i já, kdyby se nenamalovali, tak je i auto přejede.

hodnocení

0x
Je smutné, že si myslíte, že je téměř nemožné najít hezkou holku bez make-upu.
Být vámi, hodně změnim váš přístup k ženám celkově, jinak budete jednou hodně nešťastný. Dle vašich všech příspěvků to vypadá, že žena jsem pro vás jen něco jako určitý druh ozdoby (něco jako nový účes či řetěz kolem krku).

culdabulda1*
hodnocení

0x

zajímavé - pokud se holka nelíčí - tak to má "háček"? ... A jakej?

hodnocení

0x

Když mi bylo takových 18, tak mi připadaly holky hezčí bez make-upu než s ním. Make-up si málokterá holka uměla napatlat, proto bylo vidět, že ho má nerovnoměrně nanesený, měla špatný odstín anebo je dělal starší. Dnes jsou make-upy asi kvalitnější a je větší výběr než tomu bylo před 20 lety. Mladý holky okolo 20 mít make-up ani nemusí. Nemají totiž co zakrývat. Pokud nemají akné.

gkvd
hodnocení

0x
Chlapi nepoznají makeup. Jen pokud holka vypadá jako omalovanky. Téměř jistě ho měla.

mcfight
hodnocení

0x

Já být panovníkem nějakého banánistánu:D., nařídil bych zákaz všech obličejových malovátek Tahle omalovátka přidávají ženám fiktivní pocit oprávněného sebevědomí, které v konečním součtu není k dobru nikomu, až na výrobce kosmetiky, jak jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]