Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příručka pro kutily

Od: slonbonjohn* odpovědí: 10 změna:

E - mailem mě došla tato tří megová publikace a protože se domnívám, že leckdo si v ní najde to své, rád se s vámi podělím. ulozto.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
07.12.09 22:46
hodnocení

0x

*palec*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

No konečně něco přínosného! Vřelé díky!*smich*

alf*
hodnocení

0x

klasická K.A.T.

petr123*
hodnocení

0x

No nejšílenější je že třeba jak tam mají páskou na střeše připevněnou tu krabici, tak jsem jednou u nás (myšleno ČR) osobně viděl. Nějaký nadšenec takhle na střeše převážel srolovaný koberec, samozřejmě bez zahrádny. Jen položený na střeše a "zabezpečený" páskou. A navíc to nepřidělal nějakou pevnou páskou, ale takovou tou hnědou samolepící, který se na jednu stranu trhá jen se na ní člověk škaredě podívá ale přitom nejde z hladkého povrchu odlepit. Ten člověk si to musel opravdu hodně užít když se ji pokoušel odlepit od střechy ;)

chose33

No jestli to bylo cca před 8 lety u Humpolce, tak jsem to byl Já. Jen pro info - bylo to nouzové řešení, ale odvezl jsem ho takto cca 20 km bez větších potíží. Pro detailisty - použité vozidlo Škoda Fabia , koberec šíře 5m.

JH

dejavu*
hodnocení

0x

Ještě bych tuto skvělou knihu doplnila o některé unikáty ze své sbírky:

jak opravit alternativně zvonek

Příručka pro kutily

dejavu*
hodnocení

0x

Jak si vybudovat domácí tělocvičnu

Příručka pro kutily #2

dejavu*
hodnocení

0x

pokračování přechozího

Příručka pro kutily #3

dejavu*
hodnocení

0x

zakončení předchozího

Příručka pro kutily #4

dejavu*
hodnocení

0x

vkusná a originální zarážka poličky na knihy

Příručka pro kutily #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]