Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Je cokolada s sedym povlakem spatna?

Od: vajaj odpovědí: 5 změna:

A proc se tam tvori? Muze se jist? Stalo se mi to nekolikrat ze jswm rozbali tycinku rovnou z obchodu. Je to skladovanim nebo cim?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar naufrago

Je to teplem, pokud myslíme ten samý povlak. Z čokolády se uvolní trocha tuku. Není to na závadu a připadá mi, že některé čokolády tak chutnají i lépe.

 

albatros498022*
hodnocení

0x

Nic se neděje je to pouze povrchová oxidace nemající vliv na kvalitu a chuť.

 

vernon
hodnocení

0x
Je to kakaové máslo, za tepla se sráží na povrchu čokolády.

 

jabraka*
hodnocení

0x

ten tukový povlak vzniká tím,že je čokoláda uložena v teple.

JB

 

hodnocení

0x
avatar jethro

Jednoduchý test: polož na to na chvilku prst. Jestli se šedý povlak pod prstem rozpustí, je to kakaový tuk a všechno je OK. Pokud zůstane, může to být plíseň.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]