Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit k vánocům přítelkyni?

Od: sebastian odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat, jaké máte tipy na dárek pro přítelkyni k vánocům? Má ráda parfémy, je to vhodný dárek? A co k tomu? Nějakou kosmetiku?

A co koupit její mamce? Ta má zas ráda vaření, ráda pracuje s přírodními surovinami, z kterých pak vyrábí různé zdravé pochutiny...Nějakou knížku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dovolím se zeptat, jak dlouho je to vaše přítelkyně, že chcete nakupovat dárky i její matce? Rodina přítelkyně nakupuje dárky i vám? Parfém je jistě vhodný dárek ale sama mám oblíbenou značku a jiný bych nechtěla.

sebastian
hodnocení

Asi půl roku, první vánoce, takže spíš mi jde o slušnost něco koupit...

lidus*

Půl roční přítelkyně, no tak rodičům nic a přítelkyni malý dárek, klidně ten parfém ale zjistěte si jaký chce. Pokud máte pocit, že musíte dárek kupovat i matce, koupila bych třeba kytku Vánoční hvězda ale jak jsem řekla, s dívkou "chodíte" a není důvod kupovat dárky rodině.

vilik*
hodnocení

0x
Několikátý dotaz na stejné téma. Předchozí se všechny točily okolo kosmetiky.
To je ta holka "jen" hezká? Nemá žádné koníčky?
Já nevím, možná jsem už staromódní, ale vždycky jsme si zpočátku dávali jen takové milé drobnosti, na dražší dárky přišel čas až později. Rodičům jsem nedával nic, ze studentských příjmů a brigád ani moc nezbývalo.
Jestli spolu nebudete trávit Štědrý večer, matku bych vynechal a přítelkyni snad znáte nejlépe sám.
Taky už jste se snad na to téma bavili, víte přibližnou částku, kterou chce přítelkyně vydat za dárek pro vás, znáte její vkus, co byste chtěl víc?

hodnocení

0x

Udělal mi radost jeden dárek od kamaráda, byl to malý, podloukhlý křišťálek na řetížku, koukala jsem, že to celé stálo 90,-Kč, ale křištíálek už několik let nesundám, dají vám i povídání o křištálu, jaké má účinky. To by se hodilo přidat k tomu parfému. Její mamince nevidím důvod kupovat dárky.

balzerka

To si nějak zjistěte, jestli ta její maminka Vám něco nechystá, abyste od ní nedostal dárek , a Vy nedal nic. To byste se pak cítil trapně. Aspoň třeba kalendář s receptama. Nebo dražší, ale super lunární kalendář Krásné paní. Nebo něco ze zdravé výživy. Kokosový olej hezkém kelímku nebo malý šípkový džem, či krabičku kvalitního zeleného čaje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]