Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co místo koled?

Od: corazon* odpovědí: 5 změna:

Nějak vůbec nemusím koledy, jsou mi nepřijemné. Nemáte tip na nějaké pohodové CD s Vánočníma písničkama? Českýma či zahraničníma, to je celkem jedno.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Co třeba toto :

muzikservis.cz/... ;)

corazon*
hodnocení

To by se mi i celkem líbilo, bohužel je to kniha s texty a ne CD ...:(

stafan*
hodnocení

0x

Nebo: Merry Christmas od Mariah Carey, Tak nějak to bylo... od Karla Plíhala atd.

corazon*
hodnocení

To se mi právě nechce se přiznám, hledat a vybírat písně a pak je dávat dohromady, abych si je mohla pustit vkuse. I když je fakt, že takové skvosty, jako písně od Plíhala se na nějakém tom Vánočním CD určitě nenajdou.

lidus*
hodnocení

0x

A co kdyby jste si pustil, to co máte rád. U nás jeden rok zněl Mozart a další rok Kabáti, vůbec nám nevadilo, že jsou Vánoce.Sousedi na Kabáty vzpomínají dodnes, bylo to tak nahlas, že slyšeli přez zeď a přišli k nám, že se dobře bavíme a oni sedí u TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]