Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylinky

Od: tynali* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám dotaz.Má nekdo zkušenosti z bylinkami?Za jak dlouho začnou pusobit na konkretní nemoc u mē zrovna zúženi žlučovodu.Jednou už jsem na pročištēní byla. Tomu bych se právē radēji vyhnula.Beru bylinky na pročištēní žluč.Lecithin, travicí enzymy pres týden a zatím žádné zlepšení.Asi mi nic nepomuže a budu muset opēt na pročištēní?!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U bylinek to trvá, chce to i několikatýdenní léčbu. Jinak pokud máte problém se žlučovody a obecně se žlučníkem, tak to vás něco štve a schováváte to dovnitř. Pokud určité emoce dostanete ze sebe ven, tak by se to mělo zlepšit.

tynali*
hodnocení

Děkuji za odpověd já zapoměla napsat,že žlučník už nemám,ale měla jsem ted velké stresy.V říjnu mi umřel tatínek a přítel ted prisel o nohu.V lednu mam nastoupit do prace a bojim se,ze mi to bude bolet a nebudu moc tu praci vykonavat.Dekuji za odpoved.

hodnocení

0x

Na žlučník si kupuji vlaštovičníkovou tinkturu v Zelené lékárně nebo v Makrovegetu.

tynali*
hodnocení

Dekuji za odpoved ,ale zlucnik uz nemam.Hezky den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]