Nejste přihlášen/a.
Zarazila mě tato situace: koupila jsem lahvová piva, nechala v garáži, kde se netopí. Když pivo přinesu domů, je pěkně chladné, ale jak ho otevřu, pěna vyběhne až ven z láhve. Když jsem minule pivo stejné značky skladovala v lednici, nepěnilo tolik. Teplota se mi zdá stejná. Čím by to mohlo být? Určitě mi nepřemrzlo, chuťově ok.
Záhadu v tom nehledejte, některá piva, vlivem technologie výroby, to dělají. Teď např. Svijanské, 3 dny v lednici a zapěnilo si; jiná várka třeba před měsícem ne. Ovšem na výborné chuti mu to neubere!
Nevíte, kdo vyrábí Lidlácký Argus 11°? Minulý týden byl v akci, vzal jsem jeden na zkoušku a překvapilo mě, jak je dobrý, pěkná hustá pěna a chuť výborná Nerad kupuju "zajíce v pytli", takže tyhle piva "noname" většinou nekupuji, raději si koupím osvědčené značky - Svijany, Platan, Lobkowicz, Regent, Bakalář,Poutník, když mám cestu do Berouna, tak nevynechám Medvěda. Takže jsem vzal toho Arguse jen na zkoušku, když už byl v akci, ale překvapilo mě, jak je dobrý
Díky, podle etikety to vypadá na lahvovou 14°special, výrobce Konrad. Je fakt, že Konrad patří mezi moje oblíbená piva Ty polské plechovky bych nekoupil, obecně z plechovky pivo za moc nestojí, kdysi mě kamarád přinesl plechovkovou Plzeň z Billy, měli zrovna nějakou akci a brr, bylo to hrozné, přitom Pilsner Urquell...
No vidite, mě se rolovaly ponožky, jak bylo hnusný, je to věc názoru. Myslim, že je to polský(?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.