Nikdo, Vy jste jablonecký, jestli si dobře pamatuji?
Já teď přišla ze sportu a dělali si legraci, že nikdo nedorazí. Přišli jsme všichni dokonce i ti, kteří jeli autem. Takovouhle zimu bych brala na pořád. Akorát už byla znát břečka. Myslím také, že silničáři se činili, v centru už před sedmou odhazovali chodníky a u nás byla posypaná zastávka na tramvaj směrem tam k Vám.
Dobrý den. Před hodinou nic, tak jsem nyslel, že pořád nic. Pro jistotu odhrnu závěs a ejhle- poprašek a pořád padá. A do toho docela vítr. Na teploměru je 1 stupeň.
Ono tady hodně lidí už dříve psalo, odkud jsou; já taky (a u mnohých si to i pamatuju). Jinak tedy bydlím asi 30 km na jih od Brna a celý den zde bylo okolo +5°C a zataženo.
to nechápu pisete u nas u nas u nas a kde to proboha je když nejste schopni napsat mesto nepište nic hodnota vašeho příspěvku nulova.u nas v ostravě ted 8cm nového mokreho sněhu
Vysočina: Kýbl s vodou promrzl předevčírem v noci skrz naskrz. Sníh nikde, hvězdy dobrý v noci. Orion nádherný. Zatopení probudilo přezimující paví očko - jestlipak přežije následné vyhození na půdu? Těšíme se spolu na jaro...
Pardubice hlásí včera pod nohami krásně křupal čerstvý snížek, do rána zmizel a dnes je hnusně +3,7°C, prší s přestávkami už celý den,teď momentálně zrovna ne, ale fouká nepříjemný studený vítr. Lepší být doma v teplíčku a udělat si svařák nebo groček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.