Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakpak je dnes u vás doma?

Od: nikdo* odpovědí: 22 změna:

U nás už dvě hodiny takhle:

Jakpak je dnes u vás doma?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dam®
hodnocení

0x

Ahoj, to foto má vysloveně vánoční náladu, tady v Ostravě je taky pocukrováno, ale náladově - v dole.

hahanaj*
hodnocení

0x

U nás lehoulince poletuje - doufám, že ráno nebude bílo.*cert*

mysdomaci*
hodnocení

0x

U nás nic :( , sucho, černo, neútulno ... včera alespoň nádherně svítily hvězdy.

hodnocení

0x

U nás se nic takového nekoná, je sucho, docela se mi to hodí, ráno potřebuji dojet někam na kole :)

dam®

Doufám, že máš řetězy... Nechť se Ti vede fajn.

mysdomaci*

Taky už jsem viděla borce na kole ve sněhu po městě *smich*

mysdomácí, to jsem také viděla. Jezdím celoročně, ale kdyby napadlo, tak nepojedu, mám nově opravenou nohu a jsem ráda, že to mám dobré :)

hodnocení

0x

Nikdo, Vy jste jablonecký, jestli si dobře pamatuji?

Já teď přišla ze sportu a dělali si legraci, že nikdo nedorazí. Přišli jsme všichni *ua* dokonce i ti, kteří jeli autem. Takovouhle zimu bych brala na pořád. Akorát už byla znát břečka. Myslím také, že silničáři se činili, v centru už před sedmou odhazovali chodníky a u nás byla posypaná zastávka na tramvaj směrem tam k Vám.

hodnocení

0x

Dobrý den. Před hodinou nic, tak jsem nyslel, že pořád nic. Pro jistotu odhrnu závěs a ejhle- poprašek a pořád padá. A do toho docela vítr. Na teploměru je 1 stupeň.

ohneta*
hodnocení

0x

U nás je taky tma

hodnocení

0x

U nás nic – sucho a jasno.

doplněno 01.12.16 18:39:

Ono tady hodně lidí už dříve psalo, odkud jsou; já taky (a u mnohých si to i pamatuju). Jinak tedy bydlím asi 30 km na jih od Brna a celý den zde bylo okolo +5°C a zataženo.

standa44
hodnocení

0x
to nechápu pisete u nas u nas u nas a kde to proboha je když nejste schopni napsat mesto nepište nic hodnota vašeho příspěvku nulova.u nas v ostravě ted 8cm nového mokreho sněhu

venkov4ever*
hodnocení

0x

Okolí LT, +6 °C, trochu mokro. Vrabci se perou se sýkorkami o chemickou stravu. *slunce*

doplněno 01.12.16 09:16:

Formát gif na poradně nefunguje. Škoda. *plac*

Jakpak je dnes u vás doma? #2
jofa*

V Podkrkonoší 420 m to vypadá jinak. 1°C sněží.

Jakpak je dnes u vás doma? #3

bim
hodnocení

0x

Novoměstsko: Bílo, bílo, bílo... Už jsem proházela cestu, abych se vyhrabala z domu. Pes je nadšený, já ani trochu.

haninka*

Jé, já chci taky. A psi taky. Holt pražáci maj zase smolíka. Ach jo.

lidus*
hodnocení

0x

Brno, nesněží a na teploměru je +4,3C. Už by se mohlo začít oteplovat a doufám, že ten bílý sajrajt zde padat nebude. Kdo chce lyžovat ať jede do hor.

fram
hodnocení

0x

Vysočina: Kýbl s vodou promrzl předevčírem v noci skrz naskrz. Sníh nikde, hvězdy dobrý v noci. Orion nádherný. Zatopení probudilo přezimující paví očko - jestlipak přežije následné vyhození na půdu? Těšíme se spolu na jaro...

hodnocení

0x

Praha - hnus fialovej.*blee*

Zataženo, vlhko, ráno mrholilo, pár stupňů nad nulou, občas fouká vlezlej vítr... Leze to do kostí. Nejlíp svařit víno a zalézt do postele ;).

hodnocení

0x

Beroun - +4, sucho, nic nepadá, ale ledový vítr *zima*

hodnocení

0x

Zdravím z Hané, teplota +4,7 - sem tam kapka :)

hodnocení

0x

Pardubice hlásí *jasne* včera pod nohami krásně křupal čerstvý snížek, do rána zmizel a dnes je hnusně +3,7°C, prší s přestávkami už celý den,teď momentálně zrovna ne, ale fouká nepříjemný studený vítr. Lepší být doma v teplíčku a udělat si svařák nebo groček.*zima*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]