Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jak už to každý rok bývá, lámu si často hlavu s dárky. Letos mě pro spolužačky napadlo, že bych koupila bílé ponožky a barvou na textil nakreslila/napsala nějaký text nebo obrázek. Myslíte, že by takový dárek mohl potěšit a co by jste na ponožky napsali/nakreslili? Díky za Váš čas a přeji hezký večer. Teri
Mě by určitě potěšil, protože mám ráda originální dárky, dárky od srdce, tak že mi ani moc nezáleží na tom, jak jsou drahé nebo IN. Neznám ale Tvoje spolužačky, promiň tykání, ale nejsem už žádný zajíček. Teď mě tak ale napadl z ponožek jiný dárek, dá se z nich vyrobit krásná květina nebo třeba mufinek, návody určitě najdeš na internetu, konkrétně na YouTube určitě. Ono je to tam někdy pro miminka, ale dá se to použít i pro dospělé.
Podívej se u prodejců, zrovna včera jsem se dívala, kolik druhů ponožek se srandovními obrázky, mají na pultě. S tím malováním si dáš velkou práci a efekt nebude takový, aby ohromil. Navíc, bude to pouštět. Nevymýšlej doma! Běž se kouknout do papírnictví, do galanterie, do drogerie, do obchodů, tam na tebe něco zavolá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.