Nejste přihlášen/a.
Já si zrovna u manželky jeden na spaní a ze srandy objednal k narozkám. Je i s ušima na kapuci a už za týden ho dostanu, heč! Už se nemůžu dočkat. Fakt.
Je koupený přímo na prodejně KIKu. Mají ho v ženském oddělení, ale je pochopitelně univerzální a XL je velký dost. Jak jsme ho viděli, nemohli jsme odolat.
tak to je mazec. chtěl jsem napsat,že bych s tím neměl problém. jako děcko jsem četl knížku "zápas s nebem",kde hrdinové chodili v overalech,proto mám dodnes zafixováno,že se jedná o pracovní kombinézu,v podstatě montérky... koukl jsem na obrázky strejdy googla,čemu se říká overal,to bych fakt nenosil...
Ale to je správně pracovní oděv s dlouhými rukávy. Tyto vzpomínané knihy jsem četla také jedním dechem. Super čtení na tehdejší dobu! Třídím knihovnu a knihy na půdě, měla jsem je zrovna minulý týden v ruce.
Chce se někomu hledat? Jednou se tady ptal člověk, jestli může chodit v overalu/kombineze fialovorůžové barvy. Byl to mazec.
Jedna moje kamarádka měla nohu ve vysoké sádře. Jela s mužem na návštěvu a chtěla být za krásnou. Letěly overaly, tak se do jednoho oblékla. Po cestě na ni přišly střevní potíže a nebylo kde zastavit. Muž zajel polní silnicí, podjezdem za násep a ona se musela z celého overalu vysoukat, aby si mohla, s tím gypsem, dřepnout. Ale násep. to byla trať, po které jel vlak. Zastavil nad podjezdem, kde ona, nahatá, naprosto bezmocná, dřepěla. Bylo horko, okýnka vlaku otevřená a k nim se sběhli všichni lidé, aby se podívali, co se děje. Když mi to vyprávěla, tak jsem si nebyla jistá, jestli ji mám politovat, jak očekávala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.