Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytáčí mě Kalousek

Od: samurraj® odpovědí: 22 změna:

Zdar všem,

není dne, kdy by na internetu a v televizi ve zprávách nebyl komentář k aktuálnímu dění od Miroslava Kalouska. Zajímalo by mě z jakého důvodu Naše média dávají tomuto ožralému hovadu bez špetky soudnosti tolik prostoru? Opravdu není den, kdy by toto individum v nějakém reportážním spotu nevystoupilo se svým "inteligentním" projevem. Koho k sakru nějakej Kalousek a jeho názor zajímá? Proč nedají prostor jiným, "normálnějším" lidem se zdravými názory? Je úplně jedno jaké je to téma, jestli EET, Zeman, Válka v Sýrii apod., všude pouze tento ksicht.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

mám stejný názor. Média chtějí mít sledovanost a zřejmě si představují, že tu tento "chytrák" svou kritikou všeho nějak pozvedne ... Nemůžu ho ani cítit, protože nesnáším lidi co všechny kritizují a sami si nezametli před vlastním prahem a zrovna Kalousek tam má sakra bordel!

cirus*

Ach jo -Mistr Kalousek vseznalek vseho druhu. Jeho chovani je v ,mnohem podobne ohrdnuteho milence ,ktery nemuze snet ,ze ho nahradil nekdo lepsi. Je trapny ,za kazdou cenu se chce zviditelnit . Ubozak.Nemusim ho ani videt ani citit . Skoda nasich dani na jeho plat.Nech jde makat za pas do tovarne ,tam aspon neco by vytvoril,takhle bere penize za jeho talchani.

repkin*
hodnocení

0x
Přece se nenecháte vytočit povrchním alkoholikem? Co je smutné, že to o něm všichni ví a stejně se drží u koryta už x let. Že nebyl vpuštěn se studenty na památník se sice všude říkalo, ale že ho tam nikdo nenatočil, jak tam byl opilý a vulgární to nenatočil nikdo. Stejně tak jako pravdu o Havlovi taky nikdo moc nešíří. Hlavně, že pan prezident si dovolil si vzít jeden náboj, to budeme poslouchat ještě několik let, stejně jako Klausovu propisku. Už několik lidi, co v 89. cinkalo klíči mi řeklo, že vědět jak to dopadne, tak se na to vykašlou a dali by si pár facek. Bohužel pozdě bycha honit.
jofa*

Nejste první koho vytáčí jeho komentáře ke každý hovadině. Jednou se snad o tom někde i mluvilo a výsledek sondy byl, že televize nemůže nikoho sehnat, respektive nikdo se nechce vyjadřovat pro čt. Jen ten blb se vždy ochotně předvede, aby na sebe upozornil, že ještě žije. Jen tyto exoty, musíme draze živit.

hodnocení

0x

Není třeba se rozčilovat. Podobných blbců je v politice přehršel, jenže Kalousek holt zvolil cestu mediálního zviditelnění se, když už nemá volební úspěch...

klera*
hodnocení

0x

Byl zvolený do poslanecké sněmovny, je to předseda jedné z opozičních stran, má toho očividně hodně co říct (jestli s ním souhlasíte nebo ne a jestli vám třeba vadí, jak se při tom tváří, už je jiná věc), tak ho holt budete muset přetrpět nebo přepnout na jiný program/vypnout video/zavřít článek. Já to takhle dělám se Zemanem a jsem spokojená.

hodnocení

Zemana mám rád, Kraďouska přepínám když mám po ruce ovladač.

pobrdny*
hodnocení

0x

Kvůli těmto zmanipulovaným zprávám a zaplevelení kanálů reklamami již pár let nevlastním TV a to co ušetřím za poplatky dám raději za internet, kde si mohu sám vybrat, na co se chci koukat. Ale ten reklamní plevel mě samozřejmě vadí i zde, ještě víc, než Kalous Ušatý ... :(

doplněno 29.11.16 20:45:

Díky, ten Adblock se dá někde volně stáhnout, nebo koupit?

hodnocení

Tak používejte Adblock proti reklamám. Reklamy mě také velmi se..., proto pokud koukám na film, tak jedině na ten, který si stáhnu, aby byl bez reklam.

hodnocení

volně stáhnout.

Adblock se dá stáhnout, ale nebude vám s ním fungovat Poradna... Admin používá reklamu k financování jejího provozu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, on asi nikdo nemá rád, když mu někdo "rozkopává jeho oblíbené bábovičky", Jenže, od toho je opozice, aby to neměla vládnoucí koalice tak snadné, resp. někdo ji musí sledovat a opravovat či kontrolovat - to je demokracie. Také někomu může být i názor pana Kalouska prospěšný. znít mu libozvučně a chce ho slyšet. Demokracie není o jednom stejném názoru a demokrat musí přijmout a vyslechnout i názory jiné, které mu nejsou příjemné. A když to dokáže bez urážek, tak je to super. Vy jste na pana Kalouska alergický a urážíte ho - chyba je ve Vás, protože nechcete slyšet jiný názor (a také máte jinou "oblíbenou bábovičku"). Zdravím!

culdabulda1*

- samurraj se spíše podivuje nad tím, že pan Kalousek dostává ke svému "rozkopávání báboviček" nejen více prostoru, nežli demokratická opozice, ale že vlastně nic jiného ani nedělá, takže se musíme tak trochu ptát, kdo má tedy vlastně koupená ta média?! ..

doplněno 30.11.16 09:34:

klera

- jo AHA ! - to jsem si jaksi neuvědomila, protože on vystupuje jako vládnoucí činitel s jedinou správnou "pravdou".

jofa*

Už jsem psal výše. Kalousek je takový mediální poskok který nejen, že všechno ví, ale rád odpoví na každý dotaz tv, protože jiného prostě na každou kravinu neseženou.

klera*
A co je on jiného než demokratická opozice? *nevi*
karlosdos*

A ty strany ostatní jsou nedemokratické-včetně ODS? ČT JSEM PSAL DOPIS JIŽ PŘED ROKEM.Odpověděli mi lež-všechny opoziční strany,mají stejný prostor.

klera*

A jaký důkaz máte pro to, že všechny strany nemají stejný prostor- nejsou stejně oslovovány, zvány do pořadů a debat atd.- vlastní pocit?

ben:

jako teoretik jsi úžasný *haha*

hodnocení

Pro Ben - Ještě jednou si laskavě přečtěte můj příspěvek nebo si kupte silnější brýle. Mě je Kalousek ukradený, protože toho ožralu mohou brát vážně pouze "sluníčkáři", ale vadí mi prostor, který je mu v médiích dáván navzdory ostatním.

ben®

Dobrý den, pokud někoho nemám rád nebo mně není sympatický, tak tento pocit mám také. Může to být politik, herec, zpěvák či moderátor (kdokoliv) a potom se nemohu zbavit pocitu, že je ho mnoho a je všude (v TV nebo na stránkách časopisů). Jenže, jde pouze o vlastní pocit, který zase jiný třeba nemá. Pan Kalousek dostává prostor v TV, když je potřeba znát názor vedení pravicové opozice (buď on za TOP09 nebo pan Fiala za ODS) a pro názor vedení levicové opozice si zase pozvou do TV pana (soudruha) Filipa. Takže, nevidím v tom nic zvláštního a jde jen o to, tento pocit překonat a nehroutit se z něho. Zdravím!

Kalousek ale nereprezentuje názor pravicové opozice, ale jen vlastní, rádoby vtipné a rádoby chytré bláboly o tom jak to všichni ostatní a obzvlášť Babiš dělají špatně. Kritizovat vše umí každý blbec, ale obvykle tihle nic lepšího nepředvedli a Kalousek je jedním z nich. Přál bych si aby konečně někam zalezl a už jsme o něm neslyšeli (a uslintaného hraběte si může vzít s sebou).

P.S. teď tady na mě na Seznamu zas vyskočil, přesně jak píše autor otázky...*zed*

cechacek*
hodnocení

0x

Samuraj, nejsem příznivec Kalouska, ani dalších slibotechen neboli bačů pro část stáda, ale nemá zájem řídit stát jako firmu, nepostavil ptačí hnízdo za Evropské dotace a má malinko menší majetek než koblihový-vůdce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]