Ahoj všem, Jsem mlada svobodna žena...mám z nevydareneho vztahu jedno dítě. Pracuji ve firmě kde jsme jako jedna velká rodina . V.velmi se mi v práci líbí a praci odvadim myslim poctivě. Ale abych zašla kjadru věci.Delší dobu me sexuálně vzrušuje kolega . Jsme kamarádi. Momentalne jsem poprvé na neschopence a nevím z jakého důvodu na me dolehl stav , ve ktere,m jsem jednala takto: Zavolala jsem někomu s kým se znám ja,ale zároveň je velkým přítelem kolegy. Sverila jsem se mu do telefonu po nějaké době hovoru s tím, ze me (smyšlené jméno) Adam sexuálně vzrušuje , ze ho rada nemám, ale ze bych s nim chtěla mit drsný sex. (Stydim se před vámi,ale takhle jsem to citila a řekla) Zároveň jsem ale řekla, ze se mu kvůli tomu vyhybam a nechci s nim mit vůbec nic společný ho,současné jsem ho poprosila ,aby si to nechal pro sebe Dozvěděla jsem se , ze někam s kolegou následujici odpoledne jeli. Přepadl me strach , ze teto me slabé chvile využijí a jedou k zaměstnavateli, aby mu o cele věci řekli (připomínám,nás podnik funguje jako rodina) , ze mu řeknou, ze s nim chci drsný sex...ze to maji třeba dokonce nahrané cely hovor,ze to bude zaměstnavatel považovat za poruseni pracovní kázně a da mi okamzitou vypoved. Práci mám doopravdy rada, já i kolega jsme svobodní,ale nevím jak on se na tyto věci diva a nevím, zda kvůli tomu nemůžu dostat dokonce po nástupu do prace výpověď. Čistě racionalisticky je to možné? Ta výpověď po teto věci? Musela jsem napsat,mám ted velké vycitky Se zamestnavatelem žádné problémy jsem nikdy neměla. Máme Normalni dobrý vztah. Ale tohle by ode me asi nečekal
Doufam, ze to je fejk. Pokud ne, tak je to dost smutny. Posmesky a klidne sexualni haraseni na pracovisti. Pujdete na pohovor k sefovi, ktery vas vyhodi,nebo doporuci vam odejit. Mate malo seznamek sexualnich na internetu?
Čistě racionalisticky. Z hlediska pracovně právního je každýmu "nic" do toho, co a děláte a s kým ve svým volným čase. Pokud by místo slov došlo na skutky a to na pracovišti nebo v pracovní době, byla by to jiná.
To, že se Vám po takovém faux pas může stát oblíbená práce nenáviděným místem, je věc druhá.
děláte si srandu? Nejste tak trochu paranoidní? Vyhodit z práce za myšlenky na sex? I když s kolegou z práce...,ale ani to trestné není (navíc když ani k ničemu nedošlo). To by polovina z nás byla na pracáku ! Jiná věc by byla, kdyby něco bylo na pracovišti a v pracovní době....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.