Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze toto zboží vrátit?

Od: sportsdirectcom odpovědí: 3 změna:

Zdravím, z této stránky jsem si objednal spoustu věcí a když jsem otevřel zásilku, docela mě zarazilo, co mi přišlo. Zboží bylo v naprostém pořádku, neporušené a stejné velikosti co jsem si objednal, ale bohužel, pro Angličana je velikost XL asi mnohem větší než pro Čecha. V obchodech v Čechách si běžně kupuji trička velikosti XL (někdy i to L), ale tyto trička bych přiřadil spíše k XXL.

Dva týdny jsem čekal a těšil se, až mi to konečně dorazí, ale místo toho mi dorazilo šest "nočních košil" za 2 tisíce. Jinak v zásilce bylo i zboží, se kterým jsem spokojen, pouze ty trička a mikiny mi jsou větší. Nevíte, jestli se to dá nějak vrátit, aby mi přeposlali menší velikost? Totiž běhat v dresu který mi je pomalu až po kolena opravdu nebudu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sportsdirectcom
hodnocení

jinak je to stránka www.sportsdirect.com

michaltopic*
hodnocení

0x

Zrovna včera jsem tohle (vy)řešil. Objednal jsem si v prosinci triko z punkstore.cz a měli jen velikost XL. Tak jsem to zkusil. Přišlo a bylo fakt moc velký. Tak jsem jim napsal a oni mi napsali, že doplňovat zboží budou až v únoru. A tak jsem to nechal být. Ale v pátek jsem jim napsal, jestli by mi mohli pomoct a oni mi odepsali, že to sice odporuje reklamačnímu řádu (tam je uvedeno, že se to dá vyměnit do 30ti dnů). Ale že mi vyjdou vstříc. Tak jsem jim poslal to triko a včera mi přišlo to samé, ve velikosti L. A jsem nad míru spokojen. Zkuste to také. Napište jim, popište jim problém a uvidíte. Pokud to je trochu solidní firma, tak by vám mohli pomoct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]