Předvánoční úklid Od: promon ® 27.11.16 21:42 odpovědí: 6 změna: 28.11.16 07:55
Nejde ani tak o otázku, jako spíše o pozoruhodný návod na předvánoční úklid Pochopitelně, zcela v souladu s multikulti.
jyrry.cbcnet.cz/...
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
promon, no co? Asi byla na vojně, ne? Přeci co je mokrý, to je čistý
0 x
Já to ještě vylepším tím, že si oknem zvenku natáhnu hadici na letní zalévání zahrady.
A pokud se mi podaří napustit tak metr vody, můžeme se v tom večer ještě celá rodina vykoupat. Jaga.
0 x
Opravdu to připomíná vojenský úklid možná tohle cvičí v IS?hodně studené vody a krev pustí vždy.
Manželka od kolegy zase poctivě myla vše Savem dokonce i televizi a dostalo se to do tlačítek,takže měl co dělat.Takže mě nic nepřekvapuje.
0 x
A všimli jste si toho hadru na hlavě? Muslimka, dost možná negramotná s IQ do 70. Dobře odvedenou práci od nich vesměs nelze očekávat.
0 x
Teď nastává otázka, jestli uklízí doma anebo u zákazníka 2x do týdne.
Velmi podobě, já myju obklady. Vezmu na ně mop. Jednu hlavici mám jen na kachle. A šup šup, šmrc, šmrc a je hotovo. Žádné šudlání hadříkem.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.