Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jen mě zajímá zda se dají učitele chování žáka zmáct? Zpolužák dostával ve škole s chování 1. Tvrdili že je nejvornější . Přitom při hodině pískal házel kamínky a občas si vymyslel šikanu. Pořád mu věřili. Když brečel řekli at to nehraje na city . Tak nevím . Děkuji.
A tou otázkou chceš říct co?
Stěžuješ si na nespravedlivost? Že spolužák proplouvá výukou s jedničkami z chování a Ty, ačkoliv provádíš totéž, tedy při hodině pískáš, házíš kamínky a šikanuješ, máš z chování trojku? A navíc vůbec neumíš česky, nejsi náhodou migrant?
Koukej být také NEJVORNĚJŠÍ , nekoukej, co se děje kolem Tebe a radši se uč. Jaga.
Už chápu, proč se nám " finanční odborníci" snaží vnutit názor, že si má každý člověk do důchodu jako rezervu naspořit milion. Protože až na nás budou dělat podobní machři, jaký vyroste z Tebe, budeme muset sahat jedině do vlastních zdrojů.
Mě je 14 let. Jen mi šlo o názor do povídky co ve škole píšeme. O mě taky tvrdí že jsem nevzornější. Máme ve třídě za vzor Rychelé šípy.
Bohužel občas píšu s chybami když to po sobě nečtu. Učitelka je ráda že mám za vzor Rychle šípy. Chce aby jsme jí každe podezření na šikanu hlásili . Tvrdí že je povíná to vyšetřovat . I když spolužák co si to občas vymyslí brečí tak mu ostatní řeknou at to nehraje na city. Nemá ráda hulváty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.