Nejste přihlášen/a.
Já osobně moc ráda vařím, takysi umím vymýšlet a upravovat, ale když se poslední dobou dívám na ty dva, co vše dokáží do jídla přidat, tak mi to připadá skoro jako v pohádce Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Právě jsem v tv viděla Babicův recept na údajně pravý domácí guláš. Guláš byl vcelku normální, ale k němu podávají osmaženou topinku natřenou brusinkami a volské voko.
Ono je to asi tím, že těch kuchařů vaří v tv tolik, že už opravdu nevědí, co vymyslet.
Pan Sapík ano to je pan kuchař a dost dobře nechápu proč se s Babicou schazuje, to je trotl a ne kuchař a podle toho to vypadá.
Jsou to dva "rozežranci", kteři uz nevi co do te držky nacpat, navic Sapik by mel spis drzet dietu, nez se furt přežirat Babica je popularnejsi, protoze ma fesacke charizma (rika kamoska), ale jeho jidlo neni pro fajnšmekry, spis hospodskej blaf, i kdyz nafutrovat pandera poradnych zráču to umi, to je fakt
Já na ně koukám, protože mi jsou oba sympatičtí. Skoro ve všech pořadech o vaření se vaří jídla, která si málokdo uvaří. Nedávno vařil kuchař křepelku já už nevím s čím. Je to pořad spíš na koukání než na dělání jídla podle toho. Je to podobný jako koukání na horror. Víme, že se to stejně nestane, co se tam děje.
Vždycky na to kouknu, pak přemýšlím, co si uvařím k večeři. Nakonec si udělám nějakou omeletu nebo šunkofleky. Tu křepelku dělali zrovna včera, ne? Nebo to bylo jinde? Přepla jsem to, protože křepelku si dělat nikdy nebudu.
Já nemám ráda ani jedno z nich. Příjdou mi jakože si hrají na lidové, jednoduché. Mám mnohem raději Z.Pohlraicha.
Zavináči, Pohlraich býval složitý. Televize používala i hodně dlouho natočené recepty. Změnil se. Je jednoduchý, hodně jednoduchý. Nechává vyniknout chuť dobré základní suroviny. Jen něčím ji podtrhne. Žádný "Pejsek a kočička", jak vařili dort!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.