Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na Babicu a Sapíka

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Já osobně moc ráda vařím, takysi umím vymýšlet a upravovat, ale když se poslední dobou dívám na ty dva, co vše dokáží do jídla přidat, tak mi to připadá skoro jako v pohádce Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Právě jsem v tv viděla Babicův recept na údajně pravý domácí guláš. Guláš byl vcelku normální, ale k němu podávají osmaženou topinku natřenou brusinkami a volské voko.

Ono je to asi tím, že těch kuchařů vaří v tv tolik, že už opravdu nevědí, co vymyslet.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Pan Sapík ano to je pan kuchař a dost dobře nechápu proč se s Babicou schazuje, to je trotl a ne kuchař a podle toho to vypadá.

hafan

Jsou to dva "rozežranci", kteři uz nevi co do te držky nacpat, navic Sapik by mel spis drzet dietu, nez se furt přežirat :) Babica je popularnejsi, protoze ma fesacke charizma (rika kamoska), ale jeho jidlo neni pro fajnšmekry, spis hospodskej blaf, i kdyz nafutrovat pandera poradnych zráču to umi, to je fakt :)

hodnocení

0x

Já na ně koukám, protože mi jsou oba sympatičtí. Skoro ve všech pořadech o vaření se vaří jídla, která si málokdo uvaří. Nedávno vařil kuchař křepelku já už nevím s čím. Je to pořad spíš na koukání než na dělání jídla podle toho. Je to podobný jako koukání na horror. Víme, že se to stejně nestane, co se tam děje.

doplněno 27.11.16 16:23:

Vždycky na to kouknu, pak přemýšlím, co si uvařím k večeři. Nakonec si udělám nějakou omeletu nebo šunkofleky. Tu křepelku dělali zrovna včera, ne? Nebo to bylo jinde? Přepla jsem to, protože křepelku si dělat nikdy nebudu.

lidus*
hodnocení

0x

Kouknu spíš náhodně, nevadí mi " obyčejná" jídla. Řeněte sama, kolikrát do roka si uděláte třeba tu křepelku.

hodnocení

0x

Já je mám oba ráda,,,a s radostí a obnlibou se na ně dívám,,,Nemají nějaké přehnané recepty ,,,jsou to zkrátka moji kluci

hodnocení

0x

Já nemám ráda ani jedno z nich. Příjdou mi jakože si hrají na lidové, jednoduché. :-D Mám mnohem raději Z.Pohlraicha.

doplněno 28.11.16 09:01:

Zavináči, Pohlraich býval složitý. Televize používala i hodně dlouho natočené recepty. Změnil se. Je jednoduchý, hodně jednoduchý. Nechává vyniknout chuť dobré základní suroviny. Jen něčím ji podtrhne. ;) Žádný "Pejsek a kočička", jak vařili dort!

Polraich je fešák tedy pro mne ,,,,ale má složité recepty ,ale vaří dobře--je drahý...Chtěla bych ho doma

No jo každý máme něco jinýho...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- v každém případě se na Babicu dobře kouká ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]