Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám spolužáky

Od: saletka® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, hledám spolužáky z 9.a. ZŠ Kotlářská 4, Brno. Ukončení v roce 1974 a třídní p. Slezáková. Vím , že největší šance je na facebooku, ale ne všichni v našem věku tam mají profil. Vím, že šance je minimální, ale zkusit to musím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Úspěšnější byste mohl být na webu Spolužáci.cz

A zkuste i ten Facebbok, mohl byste najít děti některých spolužáků.

hodnocení

Na spolužácích jsem začala, ale ten nápad na FC hledat děti je dobrý...dík.

iz*

Já jsem takhle před pár lety hledala také a několik spolužáků jsem našla právě přes děti na FB. Držím palce. (–:

mytrix*

Problém FB je ten, že za poslední dobu se změnil. Pokud oslovíte přes zprávu člověka, aniž by jej člověk měl v přátelých, pak je tato zpráva většinou doručena do složky "ostatní" a facebook na tyto zprávy žádným způsobem neupozorňuje a aby si je dotyčný přečetl, musí je cíleně kontrolovat. Mezi běžnými zprávami je totiž nezobrazuje. Většina lidí dokonce ani neví, že něco takového existuje a pak jsou překvapení, když na to omylem narazí a vidí tam X nepřečtěných zpráv o kterých neměli ani tušení.

FB je sociální síť přátel, ale neslouží již k navazování vztahů nových.

hodnocení

Děkuji za vysvětlení, ale za pokus to stojí a taky si myslím , že tam se dají najít možná jen kluci protože nemění jméno.

iz*

Slouží i k navazování. Stačí místo zaslání zprávy kliknout na tlačítko "přidat do přátel" nebo "poslat žádost o přátelství". O těchto žádostech se adresát dozví vždy.

Jestli si vzpomeneš kam ti spolužáci odešli po devítiletce můžeš zkusit na spolužákách oslovit správce jejich třídy na střední. Je to pracnější ale občas to zabere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]