Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Já si počkám

Od: atyskri odpovědí: 12 změna:

Je mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám.

doplněno 26.11.16 10:41:

Omlouvám se.: Je mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám.

PS: A ne, nemám vysoké sebevědomí, mám ho celkem nízké, říkají mi, že jsem hezká, ale přesto nic.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

Sorry, ale nějak to nemůžu přečíst... *smich*

Stačí dát příspěvek do bloku. Slečna totiž píše bílým písmem na bílý podklad. Asi nebude úplně černovlasá...

Ale v podstatě sděluje, že si počká. Proč ne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto Vaše neviditelné oznámení je rozumné: "mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám." Příště nepoužívejte bílé písmo na bílém pozadí a vložte i nějakou otázku - pokud chcete rozumnou odpověď. Zdravím!

P.S. Ano, už je to opraveno.

doplněno 26.11.16 10:53:

Jinak, jste to, čemu se dříve říkalo "žabec" = mladičká slečna. Takže, vzhled a chování je důležité, ale také nebuďte "blbé trdlo". Kluci chtějí holku hezkou, usměvavou, ale i trochu chytrou. Čas máte, tak zatím studujte a sledujte chlapce v okolí - možná ten jejich zájem jen nevidíte.

atyskri
hodnocení

Ano, vím, omlouvám se.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je ti 15, nevím kam chceš spěchat. Taky záleží jestli vůbec ty někoho hledáš, nebo čekáš kdo se k tobě dostane. To taky záleží s kým se stýkáš. Ale ničeho se neboj. času máš dost.

hodnocení

0x

Teď to nechápu. Nevím, jestli se tím chlubíš, nebo si na to stěžuješ.

V 15 jsem hrála volejbal, hodně jezdila na kole, s partou mladých jsme dělali malé lumpárničky, třeba i chodili někomu na lusky. Prostě čas her a malin nezralých. Nenapadlo mě vůbec přemýšlet o sexu. V 15 to podle mě bylo stejně daleko, jako Austrálie.

Poprvé jsem "něco měla" s chlapcem, když mi bylo 19 let. A víš, kdo to je? Můj současný manžel. Tak a teď se mi můžeš začít smát. Prostě jsem si počkala. ;) Jaga.

A s tou samochválou raději opatrně. Kdo je skutečně hezký a navíc skromný, nikdy to o sobě kolem dokola netroubí.

lidus*
26.11.16 11:16

Jaguš *palec**palec*.

hodnocení

0x

... a? Co chcete vědět?

Já nic s holkou neměl až do jednadvaceti. A neměl jsem potřebu o tom nikam veřejně psát.

danys*
hodnocení

0x

A chytrá jste? *smich*

vilik*
hodnocení

0x
Už jsem to rozklíčoval. Stěžuje si, že přestože je skoro dokonalá, nikdo ji zatím nechtěl. Tak si počká.
Jestli je tak neviditelná, jak píše, bude čekat roky, než ji někdo najde.
Co s tím? Pak s ním zřejmě bude muset taky zůstat navždy, komu by se chtělo čekat dalších deset, dvacet let na dalšího. Ale to už jí tu někdo poradil.

atiskri
hodnocení

0x

Staré moudré přísloví, které stále platí: "Sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě.".

lidus*

Záleží na tom, jestli tu "panenku" bude někdo hledat*ee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]