Nejste přihlášen/a.
Je mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám.
Omlouvám se.: Je mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám.
PS: A ne, nemám vysoké sebevědomí, mám ho celkem nízké, říkají mi, že jsem hezká, ale přesto nic.
Dobrý den, toto Vaše neviditelné oznámení je rozumné: "mi 15, jsem hezká, mám celkem vypracovanou postavu, nepiju a ani nekouřím. Přesto jsem nikdy nic s klukem neměla. Někomu se budu zdát divná, ale nikdo prostě zatím nechtěl. Ale já si počkám." Příště nepoužívejte bílé písmo na bílém pozadí a vložte i nějakou otázku - pokud chcete rozumnou odpověď. Zdravím!
P.S. Ano, už je to opraveno.
Jinak, jste to, čemu se dříve říkalo "žabec" = mladičká slečna. Takže, vzhled a chování je důležité, ale také nebuďte "blbé trdlo". Kluci chtějí holku hezkou, usměvavou, ale i trochu chytrou. Čas máte, tak zatím studujte a sledujte chlapce v okolí - možná ten jejich zájem jen nevidíte.
Teď to nechápu. Nevím, jestli se tím chlubíš, nebo si na to stěžuješ.
V 15 jsem hrála volejbal, hodně jezdila na kole, s partou mladých jsme dělali malé lumpárničky, třeba i chodili někomu na lusky. Prostě čas her a malin nezralých. Nenapadlo mě vůbec přemýšlet o sexu. V 15 to podle mě bylo stejně daleko, jako Austrálie.
Poprvé jsem "něco měla" s chlapcem, když mi bylo 19 let. A víš, kdo to je? Můj současný manžel. Tak a teď se mi můžeš začít smát. Prostě jsem si počkala. Jaga.
A s tou samochválou raději opatrně. Kdo je skutečně hezký a navíc skromný, nikdy to o sobě kolem dokola netroubí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.