Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosíte mikiny na zip?

Od: smarja odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nosíte mikiny na zip?

Já ji miluju, protože:

- je v nich teplo

- jsou praktické a pohodlné

- nemusí se přetahovat přes hlavu

- nosí to všichni

- nemusíte ji převlíkat - je vhodná ke všemu: do školy, ke sportu, na doma, na ven

- vypadá dobře

- dlouho vydrží, ale přitom je levná

A co vy? jak to máte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
26.11.16 08:27
hodnocení

0x

Ne. *slunce*

hodnocení

0x

Jo.

A teď si vyberte.:-D

lidus*
hodnocení

0x

ANO nosím, mám raděj mikiny bez kapuce.

hodnocení

0x
Ne rad mam klokana s kapuci.

hodnocení

0x

Ano, na doma, když je mi chladno, ještě přes tričko.

hodnocení

0x

Mikina na zip má své +, ale i -. Měla jsem mikinu flaušovou. Byla teplá a nemusela se přes hlavu protahovat, ale nevýhodu měla tu, že vylejzala nahoru a dělala bříško. Vypadala jsem jak těhotná nebo tlustá a vloni se rozbil zip. Tak jsem jí vyhodila. Když se rozbije zip, je po mikině. Takže je lepší mikina na knoflíky. Svetr přes hlavu nevylézá nahoru a na zip vylézá. Hodně štíhlému člověku to asi nevadí.

Zřejmě byla dole hodně stažena do gumy, jakmile povylezla při vzpažení, už se nemohla vrátit zpět.

doplněno 26.11.16 13:43:

Tedy vyjít si v lezoucí mikyně, lezoucí elastické sukni nahoru a v punčochách lezoucích dolů...asi bysem vylezla, spíše vylétla z kůže :-D

doplněno 26.11.16 13:44:

mikině

Vrátit zpět se mohla.. Ale ráda lezla nahoru. Stejně tak elastické sukně vylézají nahoru. Před hodně lety jsem je nosila. A některé silonky zas padají dolů, tak se musí natahovat nahoru.

doplněno 26.11.16 13:59:

Ve všem najednou jsem nevylezla.

hodnocení

0x

Nosím ji stále místo svetru. Na podzim samotnou, v zimě pod koženou bundu. A kvůli problémům s krční páteří většinou i s kapucí. Takže jako nějakou hitparádu to nechápu, ale je to praktické a v mém případě i zdravotní pomůcka. V autě je fajn, že stačí rozepnout a není nutné to ze sebe za jízdy soukat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]