Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplatek ČEZ

Od: swinger73* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,za jak dlouho od odeslání přeplatku za elektřinu z ČEZu mi přijde domů složenka? Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nám chodí tak do týdne od vyúčtování.

hahanaj*
hodnocení

0x

Dneska to dělají tak, že přeplatek vám rozůčtují na další období.

Pokud chcete přeplatek vrátit , musíte si tam zavolat a požádat o jeho vyplacení./Zkušenost/

swinger73*
hodnocení

Volala jsem do ČEZu že chci přeplatek vrátit asi před týdnem. Takže mi ho nebudou rozpočítávat na další období,ale pošlou složenkou.

hodnocení

0x

nevím jak to máte vy mě při přeplatku nechodí složenka, ale nemusím platit další měsíc po vyučtování adekvátní část vratcených peněz mám to u čezu a mám v bance povolené inkaso k firmě čez, všechno by jste měla mít ve smlouvě

hodnocení

0x

Zeptej se na CEZu. Byly tam 2 moznosti dle vysky zustatku.
Osobne jsem s preplatkem zadnou slozenku nedostal:(

hodnocení

0x

Také m i to jednou rozpočítali a nevraceli. Ale to mi nevyhovovalo, tak jsem jim řekla, že to tak nechci a od té doby mi chodí složenka. Nepamatuji si přesně za kolik dní od vyůčtování dojde do schránky složenka, ale netrvá to dlouho. Myslím že tak do týdne. Ale nebojte se, určitě vám složenka dojde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]