Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si predstavujete dokonalou holku?

Od: inkognito* odpovědí: 13 změna:

*tuc* jak si predstavujete dokonalou holku (dle vzhledu) + fotky můžete posílat do odpovědi. ;)

*Kolem 18-20 let věku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tato (viz odkaz) Vám připadá málo luxusní a s málo dokonalou postavou? Zdravím!

P.S. Nemáte už i nějaké jiné téma?

poradte.cz/...

junkers*
hodnocení

0x

Nejlepší jsou číň/..., češky jsou hnusné.

Jak si predstavujete dokonalou holku?
Jak si predstavujete dokonalou holku? #2
Jak si predstavujete dokonalou holku? #3
nevimjemo
hodnocení

Nemělo by to být obráceně, já sem asi rasista ale holku jiné barvy či asijské národnosti bych nechtěl

za každou *palec**palec**palec* a tu prostřední si dám nad postel *smich**frajer*

hodnocení

0x

Dokonalá žena, stejně jako dokonalý zločin - neexistuje.

hodnocení

0x

Já si myslím, že by nebylo od věci, abys ty sám na sobě popracoval, aby tě krásné holky a ženy vyhledávaly samy. Abys měl co nabídnout, čím zaujat. Jinak máš šanci sbalit stejné trdlo, jako jsi ty sám. *hej*Omlouvám se za orevřenost.

72mona3*
hodnocení

0x

Dokonalá žena (holka) neexistuje. Je to stejné jako s diamanty. Každý je jedinečný. Dokonalý ale neexistuje. M.

asd1
hodnocení

0x

Štíhlá sportovní postava, veselé oči a úsměv.

Ty vychrtlý anorektičky ani náhodou a to vůbec ne proto že to jsou číňanky. To obejmeš a otlučeš se o kosti...

dusger*
hodnocení

0x

Nejlepší je ta, co se hned po sexu promění v basu piv a tři kamarády. - (ukradeno na internetu)

balzerka
hodnocení

0x

Němá nymfomanka , majitelka pivovaru. Za sebe, každý má svůj idol. To nejde zobecnit.

nec
hodnocení

0x
Já si jí představuji jako brunetku s hezkým úsměvem a s málem makeupu, viz foto.
A abych nezapomněl, hezký zadek a pevná prsa :)
Jak si predstavujete dokonalou holku? #4

jiricekzlhoty
hodnocení

0x

iz*
hodnocení

0x

Já si dokonalou holku představuju tak, že neskočí na špek tomu, kdo má v hlavě jenom dokonalou holku a luxusní postavu.

A od dokonalého kluka (jiný by u dokonalé holky neměl šanci) neočekávám, že tu bude vybízet uživatele k porušování ! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd. (zveřejněnování fotek osob bez souhlasu vyfotografovaných osob).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]